Merhaba, Minecraft'da bir server açtım. Ancak server a giremeye çalıstığımda "failed to verify username" hatası alıyorum.
Orijinal Minecraft'ım yok crack oynuyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bu kısmı ve sağ alttaki "done!" kısmını gördüysen büyük ihtimal sıkıntı yoktur. Sendeki modlarla sunucudaki modların aynı olduğunu kontrol et. Sonrasında Ngrok'u kontrol edelim diyecektim ama local IP ile denedim demişsin. O zaman sorun modlarda olabilir.
Merhaba, Minecraft'da bir server açtım. Ancak server a giremeye çalıstığımda "failed to verify username" hatası alıyorum.
Orijinal Minecraft'ım yok crack oynuyorum. Yardımcı olur musunuz?
Sunucu sürümüyle senin sürümün aynı mı? Sunucunun doğru şekilde çalıştığından emin misin? Hangi ip ile girmeye çalışıyorsun? Sunucuyu sen kendi bilgisayarından açtıysan local ip ile girmen senin için en iyisi olur.
Sunucu sürümüyle senin sürümün aynı mı? Sunucunun doğru şekilde çalıştığından emin misin? Hangi IP ile girmeye çalışıyorsun? Sunucuyu sen kendi bilgisayarından açtıysan local IP ile girmen senin için en iyisi olur.
Bu kısmı ve sağ alttaki "Done!" kısmını gördüysen büyük ihtimal sıkıntı yoktur. Sendeki modlarla sunucudaki modların aynı olduğunu kontrol et. Sonrasında ngrok'u kontrol edelim diyecektim ama local ip ile denedim demişsin. O zaman sorun modlarda olabilir.
Bu kısmı ve sağ alttaki "done!" kısmını gördüysen büyük ihtimal sıkıntı yoktur. Sendeki modlarla sunucudaki modların aynı olduğunu kontrol et. Sonrasında Ngrok'u kontrol edelim diyecektim ama local IP ile denedim demişsin. O zaman sorun modlarda olabilir.