Minecraft farm çalışmıyor

LegendStyle

Hectopat
Merhaba arkadaşlarla Java 1.17.1 sürümünde Aternos sunucusundan sunucu kurduk oynuyoruz 2 kere ayrı barut farmı yaptık ikisi de çalışmıyor. Bazen sandıklara baktığımda 5 tane 10 tane falan filan buluyorumda böyle olmaması gerekiyor videolarda denilen her şeyi yaptık ama hala sonuç aynı hiçbir işe yaramıyor. 124 blok yukarıda AFK bırakıyorum olmuyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aternos düşük ram verdiği için olabilir internette item düşmesi ve chunk ayarları ile alakalı plugin araştırabilirsin ayrıca bu sorunu yaşayan farklı insanlarıda araştırmalısın.

Aternosun kendi chunk ayarları veya diğer ayarlarındanda bir şey olabilir.

Düzeltemessen aternostan başka bir bedava server açma sistemi kullanarak bir server aç veya paran varsa server kirala genelde kiralık serverlarda böyle sorunlar ortaya çıkmıyor(çok ucuza kiralamazsan).

Merhaba arkadaşlarla Java 1.17.1 sürümünde Aternos sunucusundan sunucu kurduk oynuyoruz 2 kere ayrı barut farmı yaptık ikisi de çalışmıyor. Bazen sandıklara baktığımda 5 tane 10 tane falan filan buluyorumda böyle olmaması gerekiyor videolarda denilen her şeyi yaptık ama hala sonuç aynı hiçbir işe yaramıyor. 124 blok yukarıda AFK bırakıyorum olmuyor. Ne yapmalıyım?

Aternos'tan kaynakli sen 124 blok yukaridasin ama chunklar farmi yüklemiyor Max 4 5 chunk yüklüyor Aternos ki 124 yanlış bilmiyorsam rahat 10 chunk ediyor geriye kalan chunklar zaten yüklenmedigi icin farm calismiyor spawn ve sandıkların arasinda bir yerde AFK kalmayı deneyebilirsin. Öyle farmlarda nerede durduğunun önemi yok fazla.

Ben mesela Aternos'ta oynarken 4 5 tane farmi yan yana yaparim ya da yakin böylelikle en az 3 tane farmi calistirabilirim birisinde AFK kalirken ( golem mob havuç bambu mesela)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı