A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.268 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2025 #1 7 yaşındaki kardeşimle gitmek istiyorum. Bileti alırken sorun olur mu?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.477 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #2 AhmetAk12 dedi: 7 yaşındaki kardeşimle gitmek istiyorum. Bileti alırken sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Siteden alırsanız sorun yaşamazsınız. Yaş sınırı 10 yaş ve üzeri içinmiş fakat siteden alıp direkt olarak salona girdiğinizde bir şey demiyorlar. Artı 0 Eksi
AhmetAk12 dedi: 7 yaşındaki kardeşimle gitmek istiyorum. Bileti alırken sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Siteden alırsanız sorun yaşamazsınız. Yaş sınırı 10 yaş ve üzeri içinmiş fakat siteden alıp direkt olarak salona girdiğinizde bir şey demiyorlar.
KS KS A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.268 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2025 #3 TheMaZi dedi: Siteden alırsanız sorun yaşamazsınız. Yaş sınırı 10 yaş ve üzeri içinmiş fakat siteden alıp direkt olarak salona girdiğinizde bir şey demiyorlar. Genişletmek için tıkla... Gişeden alırsak kardeşimi görürlerse satmazlar mı acaba? Artı 0 Eksi
TheMaZi dedi: Siteden alırsanız sorun yaşamazsınız. Yaş sınırı 10 yaş ve üzeri içinmiş fakat siteden alıp direkt olarak salona girdiğinizde bir şey demiyorlar. Genişletmek için tıkla... Gişeden alırsak kardeşimi görürlerse satmazlar mı acaba?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.477 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #4 AhmetAk12 dedi: Gişeden alırsak kardeşimi görürlerse satmazlar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Galiba. Artı 0 Eksi
AhmetAk12 dedi: Gişeden alırsak kardeşimi görürlerse satmazlar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Galiba.
H hokka Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #5 TheMaZi dedi: Siteden alırsanız sorun yaşamazsınız. Yaş sınırı 10 yaş ve üzeri içinmiş fakat siteden alıp direkt olarak salona girdiğinizde bir şey demiyorlar. Genişletmek için tıkla... Minecraft kitlesinin yarısını elemişler 10 çok yüksek değil mi? Şakaydı sadece 24 yaşındayım ben de gitmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
TheMaZi dedi: Siteden alırsanız sorun yaşamazsınız. Yaş sınırı 10 yaş ve üzeri içinmiş fakat siteden alıp direkt olarak salona girdiğinizde bir şey demiyorlar. Genişletmek için tıkla... Minecraft kitlesinin yarısını elemişler 10 çok yüksek değil mi? Şakaydı sadece 24 yaşındayım ben de gitmek istiyorum.