Minecraft filmi iyi midir?

samedededede

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Minecraft filmine gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım. Sizce nasıldı, gidilir mi? Bir şey daha sormak istiyorum, kafama çok takıldı. Fragmanlarda dublaj değişikliği yapılmış, bazı filmlerin fragmanlarıyla dublajları farklı olabiliyor. Dublaj 1. videodaki gibi miydi yoksa 2. videodaki gibi mi?
1.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Git brom, benim bütün önyargılarımı kırdı film. Ama 7 yıldır minecraft oynuyorum bu oyun daha iyi bir filmi hak ederdi doğrusu.

Git brom, benim bütün önyargılarımı kırdı film. Ama 7 yıldır minecraft oynuyorum bu oyun daha iyi bir filmi hak ederdi doğrusu.
Ben de gittim, izlemesi oldukça eğlenceliydi ama gerçekten daha iyi bir hikayeyi hak ediyordu. Hikayesi çok sıradandı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…