O Orhan ede46 Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Merhaba, Minecraft'ta flama desenlerini nereden bulacağım veya yapılır mı bilmiyorum creeper deseni iskelet deseni falan?
Merhaba, Minecraft'ta flama desenlerini nereden bulacağım veya yapılır mı bilmiyorum creeper deseni iskelet deseni falan?
oyunmaker1 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer patates tarlası 17 Ağustos 2024 #2 Bu siteden istediğin flamayı yapıyorsun. Çıkan kodu komut bloğuna yapıştırıyorsun. Bu kadar. Minecraft, Banner Maker Online banner maker, generate a give comannd for custom banners and shields using this easy to use editor, complete with name, lore and options. www.gamergeeks.net
Bu siteden istediğin flamayı yapıyorsun. Çıkan kodu komut bloğuna yapıştırıyorsun. Bu kadar. Minecraft, Banner Maker Online banner maker, generate a give comannd for custom banners and shields using this easy to use editor, complete with name, lore and options. www.gamergeeks.net
O Orhan ede46 Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 oyunmaker1 dedi: Bu siteden istediğin flamayı yapıyorsun. Çıkan kodu komut bloğuna yapıştırıyorsun. Bu kadar. Minecraft, Banner Maker Online banner maker, generate a give comannd for custom banners and shields using this easy to use editor, complete with name, lore and options. www.gamergeeks.net Genişletmek için tıkla... Komut bloğunu kullanamam Online hem de Online olmasa bile Survival oynarım. Komut bloğu falan almam.
oyunmaker1 dedi: Bu siteden istediğin flamayı yapıyorsun. Çıkan kodu komut bloğuna yapıştırıyorsun. Bu kadar. Minecraft, Banner Maker Online banner maker, generate a give comannd for custom banners and shields using this easy to use editor, complete with name, lore and options. www.gamergeeks.net Genişletmek için tıkla... Komut bloğunu kullanamam Online hem de Online olmasa bile Survival oynarım. Komut bloğu falan almam.
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 17 Ağustos 2024 #4 Orhan ede46 dedi: Komut bloğunu kullanamam Online hem de Online olmasa bile Survival oynarım. Komut bloğu falan almam. Genişletmek için tıkla... Minecraft Banner Gallery bu siteden bakarak yapabilirsiniz.
Orhan ede46 dedi: Komut bloğunu kullanamam Online hem de Online olmasa bile Survival oynarım. Komut bloğu falan almam. Genişletmek için tıkla... Minecraft Banner Gallery bu siteden bakarak yapabilirsiniz.
O Orhan ede46 Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #5 BayDonut dedi: Minecraft Banner Gallery bu siteden bakarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buraya koyulan şeyi diyorumtamadını bilmiyorum ama desen diye hatırlıyorum
BayDonut dedi: Minecraft Banner Gallery bu siteden bakarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buraya koyulan şeyi diyorumtamadını bilmiyorum ama desen diye hatırlıyorum
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 17 Ağustos 2024 #6 Orhan ede46 dedi: Eki Görüntüle 2286490 Buraya koyulan şeyi diyorumtamadını bilmiyorum ama desen diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle craftlıyorsunuz. Eki Görüntüle 2286523
Orhan ede46 dedi: Eki Görüntüle 2286490 Buraya koyulan şeyi diyorumtamadını bilmiyorum ama desen diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle craftlıyorsunuz. Eki Görüntüle 2286523
O Orhan ede46 Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #7 BayDonut dedi: Hocam böyle craftlıyorsunuz. Eki Görüntüle 2286526 Eki Görüntüle 2286523 Eki Görüntüle 2286525 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki bunun sitesi var mı mesela hepsini gösteren veya hepsi bu mu?
BayDonut dedi: Hocam böyle craftlıyorsunuz. Eki Görüntüle 2286526 Eki Görüntüle 2286523 Eki Görüntüle 2286525 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki bunun sitesi var mı mesela hepsini gösteren veya hepsi bu mu?