F fatal23 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 342 Çözümler 2 14 Şubat 2021 #1 Selam, şu sıralar şöyle bir mini-Game gördüm. Bir adadan diğer ki adaya en hızlı blok koyan kazanıyordu. Acaba ben bu mini Game'i Minecraft for Windows 10'da hangi serverdan nasıl girerim?
Selam, şu sıralar şöyle bir mini-Game gördüm. Bir adadan diğer ki adaya en hızlı blok koyan kazanıyordu. Acaba ben bu mini Game'i Minecraft for Windows 10'da hangi serverdan nasıl girerim?
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 14 Şubat 2021 #2 Windows 10 edition'da pek fazla server olayları olmuyor diye biliyorum. Tavsiyem Java versiyonuna geçmeniz Artı -1 Eksi
Windows 10 edition'da pek fazla server olayları olmuyor diye biliyorum. Tavsiyem Java versiyonuna geçmeniz
KS KS F fatal23 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 342 Çözümler 2 14 Şubat 2021 #3 Gordrhain dedi: Windows 10 Edition'da pek fazla server olayları olmuyor diye biliyorum. Tavsiyem Java versiyonuna geçmeniz Genişletmek için tıkla... Peki yok mu? (geçmem imkansız. param var, ama PC kaldırmıyor.) Artı 1 Eksi
Gordrhain dedi: Windows 10 Edition'da pek fazla server olayları olmuyor diye biliyorum. Tavsiyem Java versiyonuna geçmeniz Genişletmek için tıkla... Peki yok mu? (geçmem imkansız. param var, ama PC kaldırmıyor.)