SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 Mod pakedi kullanıyordum ve sildim en baştan yükledim birebir aynı yapsamda ilk Forge yüklememde indirildi ama oyun çöktü. Bir daha da açamadım Forge'yi. Ne kadar tıklasam da açılmıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Mod pakedi kullanıyordum ve sildim en baştan yükledim birebir aynı yapsamda ilk Forge yüklememde indirildi ama oyun çöktü. Bir daha da açamadım Forge'yi. Ne kadar tıklasam da açılmıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 750 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #2 Dostum Sistem özelliklerini atar mısın? Ve mod paketi Artı 0 Eksi
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.980 Çözümler 72 Yer İstanbul 5 Mayıs 2021 #3 Açılmıyor derken başlata tıklayınca hiçbir şey gelmiyor mu? Yoksa çöküp hata mı veriyor? Artı 0 Eksi
KS KS SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #4 Sistemim çok iyi değil Radeon HD 8350 4 GB RAM var modpackte crazycraft normalde oynayabiliyordum rahatça amam bu sefer açılmamaya başladı. The User 0 dedi: Açılmıyor derken başlata tıklayınca hiçbir şey gelmiyor mu? Yoksa çöküp hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Başta açıldı Forge kurdum oyun açıldığı gibi çöktü direk ondan sonrada ne kadar tıklasam hiçbir şey açılmadı. BeyazXtrail dedi: Dostum Sistem özelliklerini atar mısın? Ve mod paketi Genişletmek için tıkla... Sistemim çok iyi değil Radeon HD 8350 4 GB RAM var modpackte crazycraft normalde oynayabiliyordum rahatça amam bu sefer açılmamaya başladı. Artı 0 Eksi
Sistemim çok iyi değil Radeon HD 8350 4 GB RAM var modpackte crazycraft normalde oynayabiliyordum rahatça amam bu sefer açılmamaya başladı. The User 0 dedi: Açılmıyor derken başlata tıklayınca hiçbir şey gelmiyor mu? Yoksa çöküp hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Başta açıldı Forge kurdum oyun açıldığı gibi çöktü direk ondan sonrada ne kadar tıklasam hiçbir şey açılmadı. BeyazXtrail dedi: Dostum Sistem özelliklerini atar mısın? Ve mod paketi Genişletmek için tıkla... Sistemim çok iyi değil Radeon HD 8350 4 GB RAM var modpackte crazycraft normalde oynayabiliyordum rahatça amam bu sefer açılmamaya başladı.
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #5 RAM yetersiz olabilir RAM vermediysen RAM ver. 2 yetmeyebiliyor paketlerde 3 GB vermeyi dene. Artı 0 Eksi
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.980 Çözümler 72 Yer İstanbul 5 Mayıs 2021 #6 elroNNd dedi: RAM yetersiz olabilir RAM vermediysen RAM ver. 2 yetmeyebiliyor paketlerde 3 GB vermeyi dene. Genişletmek için tıkla... Önceden çalışıyor demiş. Artı 0 Eksi
elroNNd dedi: RAM yetersiz olabilir RAM vermediysen RAM ver. 2 yetmeyebiliyor paketlerde 3 GB vermeyi dene. Genişletmek için tıkla... Önceden çalışıyor demiş.
KS KS SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #7 elroNNd dedi: RAM yetersiz olabilir RAM vermediysen RAM ver. 2 yetmeyebiliyor paketlerde 3 GB vermeyi dene. Genişletmek için tıkla... Forge açılmadığı için maalesef launchera Forge sürümü gelmiyor. Artı 0 Eksi
elroNNd dedi: RAM yetersiz olabilir RAM vermediysen RAM ver. 2 yetmeyebiliyor paketlerde 3 GB vermeyi dene. Genişletmek için tıkla... Forge açılmadığı için maalesef launchera Forge sürümü gelmiyor.
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #8 Launcher korsan mı? Artı 0 Eksi
KS KS SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #9 elroNNd dedi: Launcher korsan mı? Genişletmek için tıkla... Yok orijinal minecraft. Artı 0 Eksi
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #10 SuiFlix dedi: Yok orijinal Minecraft. Genişletmek için tıkla... Curseforge ile daha rahat mod yükleyebilirsiniz curseforge kurun ardından mod paketini Curse'in içine atın. Artı 0 Eksi
SuiFlix dedi: Yok orijinal Minecraft. Genişletmek için tıkla... Curseforge ile daha rahat mod yükleyebilirsiniz curseforge kurun ardından mod paketini Curse'in içine atın.