SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 Mod pakedi kullanıyordum ve sildim en baştan yükledim birebir aynı yapsamda ilk Forge yüklememde indirildi ama oyun çöktü. Bir daha da açamadım Forge'yi. Ne kadar tıklasam da açılmıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Mod pakedi kullanıyordum ve sildim en baştan yükledim birebir aynı yapsamda ilk Forge yüklememde indirildi ama oyun çöktü. Bir daha da açamadım Forge'yi. Ne kadar tıklasam da açılmıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
KS KS SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #41 _fatih_kartal_ dedi: Bunları yapsa bir hop diye 5 dk da bitecek. Genişletmek için tıkla... Zaten böyle yükledim ben curseforgea bakıyorum olmazsa fabrika ayarlarına çekeceğim yapmam gerekiyro zaten Artı 0 Eksi
_fatih_kartal_ dedi: Bunları yapsa bir hop diye 5 dk da bitecek. Genişletmek için tıkla... Zaten böyle yükledim ben curseforgea bakıyorum olmazsa fabrika ayarlarına çekeceğim yapmam gerekiyro zaten
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Mayıs 2021 #42 SuiFlix dedi: Zaten böyle yükledim ben curseforgea bakıyorum olmazsa fabrika ayarlarına çekeceğim yapmam gerekiyro zaten. Genişletmek için tıkla... Onu yapmana gerek yok Minecraft'ı sil baştan yapacan abi neyini anlamıyon. Artı 0 Eksi
SuiFlix dedi: Zaten böyle yükledim ben curseforgea bakıyorum olmazsa fabrika ayarlarına çekeceğim yapmam gerekiyro zaten. Genişletmek için tıkla... Onu yapmana gerek yok Minecraft'ı sil baştan yapacan abi neyini anlamıyon.
KS KS SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #43 _fatih_kartal_ dedi: Onu yapmana gerek yok Minecraft'ı sil baştan yapacan abi neyini anlamıyon. Genişletmek için tıkla... aga bende diyorumki çalışıyordu sildim tamamen ondan sonra hata vermeye başladı ama bidaha denerim Artı 0 Eksi
_fatih_kartal_ dedi: Onu yapmana gerek yok Minecraft'ı sil baştan yapacan abi neyini anlamıyon. Genişletmek için tıkla... aga bende diyorumki çalışıyordu sildim tamamen ondan sonra hata vermeye başladı ama bidaha denerim
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #44 _fatih_kartal_ dedi: Onu yapmana gerek yok Minecraft'ı sil baştan yapacan abi neyini anlamıyon. Genişletmek için tıkla... Sanırım fabrika ayarlarına çekeceğim dediği .minecraft'ı silmek . Artı 0 Eksi
_fatih_kartal_ dedi: Onu yapmana gerek yok Minecraft'ı sil baştan yapacan abi neyini anlamıyon. Genişletmek için tıkla... Sanırım fabrika ayarlarına çekeceğim dediği .minecraft'ı silmek .
KS KS SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #45 elroNNd dedi: Sanırım fabrika ayarlarına çekeceğim dediği. Minecraft'ı silmek . Genişletmek için tıkla... Yok format gereklide formata uğraşmamak için dedim onu. Artı 0 Eksi
elroNNd dedi: Sanırım fabrika ayarlarına çekeceğim dediği. Minecraft'ı silmek . Genişletmek için tıkla... Yok format gereklide formata uğraşmamak için dedim onu.
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #46 SuiFlix dedi: Yok format gereklide formata uğraşmamak için dedim onu. Genişletmek için tıkla... Curseforge'a bak eğer beğenmezsen .minecraft'ı silersin. Artı 0 Eksi
SuiFlix dedi: Yok format gereklide formata uğraşmamak için dedim onu. Genişletmek için tıkla... Curseforge'a bak eğer beğenmezsen .minecraft'ı silersin.
KS KS SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #47 elroNNd dedi: Curseforge'a bak eğer beğenmezsen. Minecraft'ı silersin. Genişletmek için tıkla... Onu kurdum şimdi modpacklerine bakıyorum Artı 0 Eksi
elroNNd dedi: Curseforge'a bak eğer beğenmezsen. Minecraft'ı silersin. Genişletmek için tıkla... Onu kurdum şimdi modpacklerine bakıyorum
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #48 SuiFlix dedi: Onu kurdum şimdi modpacklerine bakıyorum Genişletmek için tıkla... Üstte aratma kısmı olması gerek oraya CrazyCraft yaz. Artı 0 Eksi
SuiFlix dedi: Onu kurdum şimdi modpacklerine bakıyorum Genişletmek için tıkla... Üstte aratma kısmı olması gerek oraya CrazyCraft yaz.
KS KS SuiFlix Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #49 elroNNd dedi: Üstte aratma kısmı olması gerek oraya CrazyCraft yaz. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten indiriyorum bir tanesini bu modpacklere extra mod koyabiliyor muyuz bilgin var mı? Artı 0 Eksi
elroNNd dedi: Üstte aratma kısmı olması gerek oraya CrazyCraft yaz. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten indiriyorum bir tanesini bu modpacklere extra mod koyabiliyor muyuz bilgin var mı?
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #50 SuiFlix dedi: Öyle yaptım zaten indiriyorum bir tanesini bu modpacklere extra mod koyabiliyor muyuz bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Evet koyabiliyoruz diye biliyorum. Uygulamadan koyamaz isen dosyalardan koyarsın. Kısaca: Her türlü koyarsın . Artı 0 Eksi
SuiFlix dedi: Öyle yaptım zaten indiriyorum bir tanesini bu modpacklere extra mod koyabiliyor muyuz bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Evet koyabiliyoruz diye biliyorum. Uygulamadan koyamaz isen dosyalardan koyarsın. Kısaca: Her türlü koyarsın .