Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 14 Yer Hatay 2 Kasım 2022 #1 RAM 16 GB Ekran kartı GTX 1660 super Anakart a320m k İşlemci Ryzen 5 3500x Adal'ın oynadığı scp modunu kurmak için YouTube'da bir video buldum. Videonun 4.30 dakikasına kadar her şeyi kurdum, oynaya bastım, hata kodu 1 diye bir hata verdi. Videoyu alta koyuyorum. Nasıl çözebilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri IMG-20221102-WA0049.jpg 210,2 KB · Görüntüleme: 215 IMG-20221102-WA0050.jpg 202,5 KB · Görüntüleme: 164
Adal'ın oynadığı scp modunu kurmak için YouTube'da bir video buldum. Videonun 4.30 dakikasına kadar her şeyi kurdum, oynaya bastım, hata kodu 1 diye bir hata verdi. Videoyu alta koyuyorum. Nasıl çözebilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm Poacaq 2 Kasım 2022 Çözüldü: Minecraft Error Code 1 Hatası Javayı güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyunun bütün dosyalarını sildim tekrar yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Kendi premium hesabım. www.technopat.net Bu yöntemi dener misin olmazsa yaz.
Çözüldü: Minecraft Error Code 1 Hatası Javayı güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyunun bütün dosyalarını sildim tekrar yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Kendi premium hesabım. www.technopat.net Bu yöntemi dener misin olmazsa yaz.
Poacaq Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 608 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #2 Çözüldü: Minecraft Error Code 1 Hatası Javayı güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyunun bütün dosyalarını sildim tekrar yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Kendi premium hesabım. www.technopat.net Bu yöntemi dener misin olmazsa yaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözüldü: Minecraft Error Code 1 Hatası Javayı güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyunun bütün dosyalarını sildim tekrar yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Kendi premium hesabım. www.technopat.net Bu yöntemi dener misin olmazsa yaz.
KS KS Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 14 Yer Hatay 3 Kasım 2022 #3 Poacaq dedi: Çözüldü: Minecraft Error Code 1 Hatası Javayı güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyunun bütün dosyalarını sildim tekrar yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Kendi premium hesabım. www.technopat.net Bu yöntemi dener misin olmazsa yaz. Genişletmek için tıkla... Akşama deneyip atacağım. Poacaq dedi: Çözüldü: Minecraft Error Code 1 Hatası Javayı güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyunun bütün dosyalarını sildim tekrar yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Kendi premium hesabım. www.technopat.net Bu yöntemi dener misin olmazsa yaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu konuda ne diyor çözüm olarak? Tam anlayamadım. Poacaq dedi: Çözüldü: Minecraft Error Code 1 Hatası Javayı güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyunun bütün dosyalarını sildim tekrar yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Kendi premium hesabım. www.technopat.net Bu yöntemi dener misin olmazsa yaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu konuda ne diyor çözüm olarak? Tam anlayamadım. Poacaq dedi: Çözüldü: Minecraft Error Code 1 Hatası Javayı güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyunun bütün dosyalarını sildim tekrar yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Kendi premium hesabım. www.technopat.net Bu yöntemi dener misin olmazsa yaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu konuda ne diyor çözüm olarak? Tam anlayamadım. @Poacaq Son düzenleme: 3 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Poacaq dedi: Çözüldü: Minecraft Error Code 1 Hatası Javayı güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyunun bütün dosyalarını sildim tekrar yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Kendi premium hesabım. www.technopat.net Bu yöntemi dener misin olmazsa yaz. Genişletmek için tıkla... Akşama deneyip atacağım. Poacaq dedi: Çözüldü: Minecraft Error Code 1 Hatası Javayı güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyunun bütün dosyalarını sildim tekrar yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Kendi premium hesabım. www.technopat.net Bu yöntemi dener misin olmazsa yaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu konuda ne diyor çözüm olarak? Tam anlayamadım. Poacaq dedi: Çözüldü: Minecraft Error Code 1 Hatası Javayı güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyunun bütün dosyalarını sildim tekrar yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Kendi premium hesabım. www.technopat.net Bu yöntemi dener misin olmazsa yaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu konuda ne diyor çözüm olarak? Tam anlayamadım. Poacaq dedi: Çözüldü: Minecraft Error Code 1 Hatası Javayı güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyunun bütün dosyalarını sildim tekrar yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Kendi premium hesabım. www.technopat.net Bu yöntemi dener misin olmazsa yaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu konuda ne diyor çözüm olarak? Tam anlayamadım. @Poacaq
Poacaq Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 608 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #4 2. sayfada 1. mesajda yazmış. Artı 0 Eksi
KS KS Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 14 Yer Hatay 5 Kasım 2022 #5 Poacaq dedi: 2. sayfada 1. mesajda yazmış. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi