Minecraft Forge ile twilight Forest hariç mod kurulmuyor

whiteandblack870

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft oynayan biri olarak mod kurmak istedim, birkac farkli yerden baktim bununla alakali hiçbir şey goremedim, sadece twilight Forest indirip okuyor. Orijinal Minecraft cozum bilen varsa yazin 5 saat ugrasdim hala cozulmedi. Ugrasan herkese teşekkürler.

Nereden kuruyorsunuz? CurseForge uygulamasını kullanın. Ayrıca tam olarak sorunu anlayamadım mod mu kuramıyorsunuz, hata mı veriyor?

CurseForge'dan indirdim, sadece tiwilight modunu indirip kullanabiliyorum diger modlari klasore attimda calismiyor (Forge kullanıyorum)

CurseForge'dan indirdim, sadece tiwilight modunu indirip kullanabiliyorum diger modlari klasore attimda calismiyor (Forge kullanıyorum)

CurseForge uygulamasını mı kullanıyorsunuz, web sitesini mi? Diğerleri çalışmıyor derken neyi kastediyorsunuz hata mı veriyor yoksa modları mı görmüyor? Detay verin lütfen.

Modları kurarken uyguladığınız adımları yazabilirsiniz mesela.

Web sitesiniden indirdim en son uygulamiyi indirdigimde virus indi bu yuzden web sitesinden indirdim. Adimlar soyle:
Forge kurdum
Siteden twilight modunu indirdim
MC'yi açtım
Open Mods'dan klasor açtım
Tiwilight modunu icine atip kapatip açtım
Mod calisti
Tiwilight'i klasorden çıkarıp
Baska modlari indirip aynen Twilight'daki
Gibi MC'yi acip open Mods'dan mods klasorune attim
Ve kapadim calismadi sadece 2 mod gozukuyordu o Minecraft'in
Kendisi ve Forge
(Appdata yontemini de denedim calimadi)

Uygulamayı indiğinde virüs inmemiştir overwolf inmiştir sen virüs sanmışsındır
CurseForge'da virüs falan yok CurseForge indir. İlk defa mod kuruyosan cok zor olacaktır mod kurmak.

tamam deniyim

indirdim

yaklasik 5-10 oyunum var hic brini tanimadi

Dostum tanımayacak zaten sen kuracaksın Minecraft'ı seçip. YouTube'dan bir tutoriala bak anlarsın.

Hangi modları kurmaya çalışıyorsun? Sanırım acemisin modlama konusunda. Forge sürümün kaç ve Minecraft sürümün uyuşuyor mu? İndirdiğin modlar ile Forge sürümü + Minecraft sürümü uyuşuyor mu? Bunlar önemli etkenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…