Minecraft Forge indirme ve kurmak

kerem_20

Zeptopat
Daha fazla  
Forge'yi kuruyorum mesela 1.20.1 de ama arkadaşlarla 1.12.2 oynayacak oluyoruz 1.12.2'nin forgecunu kuruyorum 1.20.1 Forge siliniyor.
Bunu silmemenin yolu yok mu?

Merhaba orijinal MC Launcher
Allah aşkina cözülebilirse iyi

Tamam. Öncelikle şu siteye gidin: Minecraft Forge
Şimdi kuruluna başlayabiliriz.
Öncelikle siteye gidin ve soldan 1.12.2 sürümünü seçin.
Sonra ortadaki "Installer" butonuna tıklayın.
İndirilen dosya eğer. RAR ise sağ tıklayıp "Birlikte aç" tıklayın ve Java'yı seçin eğer dosya. Jar olursa direkt açabilirsiniz sonra açılan pencerede hiçbir şeye dokunmadan "Ok" düğmesine tıklayın sonra bekleyin ve kurulum bittikten sonra MC Launcher'da Sürümler kısmında Forge seçip oynayabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse lütfen iletişime geçin.

Merhaba. Acaba hangi Launcher'i kullanıyors

Tamam. Öncelikle şu siteye gidin: Minecraft Forge
Şimdi kuruluna başlayabiliriz.
Öncelikle siteye gidin ve soldan 1.12.2 sürümünü seçin.
Sonra ortadaki "Installer" butonuna tıklayın.
İndirilen dosya eğer. RAR ise sağ tıklayıp "Birlikte aç" tıklayın ve Java'yı seçin eğer dosya. Jar olursa direkt açabilirsiniz sonra açılan pencerede hiçbir şeye dokunmadan "Ok" düğmesine tıklayın sonra bekleyin ve kurulum bittikten sonra MC Launcher'da Sürümler kısmında Forge seçip oynayabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse lütfen iletişime geçin.
Cevabınız için çok teşekkür ederim benim sorunum indirme deyil aslinda 1.12.2 kurulu diyelim 1.20.1 kuruyorum 1.12.2 siliniyor benim istediğim silinmesin her sürüm deişeceğimde yeni forge kuruyorum ve bıktım hep tekrardan kurmaktan

Cevabınız için çok teşekkür ederim benim sorunum indirme değil aslinda 1.12.2 kurulu diyelim 1.20.1 kuruyorum 1.12.2 siliniyor benim istediğim silinmesin her sürüm deişeceğimde yeni Forge kuruyorum ve bıktım hep tekrardan kurmaktan

Sorun değil. Çözümü çok kolay Forge kuruyorsunuz ya işte orada. Minecraft dizinine kuruyorsunuz sizin yapmanız gereken şey .minecraft/version kısmında yeni bir klasör oluşturucaksın mesela Forge 1.12.2 sonra Forge kurarken oluşturduğun klasöre kuracaksın eğer işe yaramazsa lütfen bildirin.

Sorun değil. Çözümü çok kolay Forge kuruyorsunuz ya işte orada. Minecraft dizinine kuruyorsunuz sizin yapmanız gereken şey .minecraft/version kısmında yeni bir klasör oluşturucaksın mesela Forge 1.12.2 sonra Forge kurarken oluşturduğun klasöre kuracaksın eğer işe yaramazsa lütfen bildirin.

Sizi uğraştırıyorum ama anlattıklarınızı yaptim ya da yapamadım bilmiyorum oyun çöktü hatası veriyor resimli anlatirsaniz sevinirim

Sizi uğraştırıyorum ama anlattıklarınızı yaptim ya da yapamadım bilmiyorum oyun çöktü hatası veriyor resimli anlatirsaniz sevinirim
Tamam muhtemelen ben hata yaptım eğer işe yaramıyorsa YouTube'da araştırabilirsiniz veya harici güvenilir bir Launcher kullanmayı deneyebilirsiniz

Tamam muhtemelen ben hata yaptım eğer işe yaramıyorsa YouTube'da araştırabilirsiniz veya harici güvenilir bir Launcher kullanmayı deneyebilirsiniz.

Teşekkür ederim diğer Launcher'lerde virüs bol ve silmesi zor oluyor ondan çok indirme taraftari değilim internettede kimse bu konu hakkinda bir şey yazmamiş yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı