Eren Bey678 Femtopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #1 Bu hatayı alıyorum bu hata ile ilgisi olan bana yardım edebilir mi?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #2 Önce forge kurmak istediğiniz oyun sürümünü kurun ve açın launcherdan. Sonra kurulumu yapın. Hata onu soyluyor. Artı 0 Eksi
Önce forge kurmak istediğiniz oyun sürümünü kurun ve açın launcherdan. Sonra kurulumu yapın. Hata onu soyluyor.
görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #3 Zurnadürüm dedi: Önce forge kurmak istediğiniz oyun sürümünü kurun ve açın launcherdan. Sonra kurulumu yapın. Hata onu soyluyor. Genişletmek için tıkla... Korsan launcher ise kurulsa bile izin vermiyor Ek bilgi geçeyim dedim. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Önce forge kurmak istediğiniz oyun sürümünü kurun ve açın launcherdan. Sonra kurulumu yapın. Hata onu soyluyor. Genişletmek için tıkla... Korsan launcher ise kurulsa bile izin vermiyor Ek bilgi geçeyim dedim.
KS KS Eren Bey678 Femtopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 Zurnadürüm dedi: Önce Forge kurmak istediğiniz oyun sürümünü kurun ve açın Launcher'dan. Sonra kurulumu yapın. Hata onu soyluyor. Genişletmek için tıkla... Kanka evet ben senin dediini onceden yaptim di ama olmadidi yani baska bir yontem lazim. görkemyy dedi: Korsan Launcher ise kurulsa bile izin vermiyor. Ek bilgi geçeyim dedim. Genişletmek için tıkla... Evet dogru inglizler yapio ama ben inglizce anlamıyorum. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Önce Forge kurmak istediğiniz oyun sürümünü kurun ve açın Launcher'dan. Sonra kurulumu yapın. Hata onu soyluyor. Genişletmek için tıkla... Kanka evet ben senin dediini onceden yaptim di ama olmadidi yani baska bir yontem lazim. görkemyy dedi: Korsan Launcher ise kurulsa bile izin vermiyor. Ek bilgi geçeyim dedim. Genişletmek için tıkla... Evet dogru inglizler yapio ama ben inglizce anlamıyorum.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #5 görkemyy dedi: Korsan Launcher ise kurulsa bile izin vermiyor. Ek bilgi geçeyim dedim. Genişletmek için tıkla... Eskiden izin veriyordu demek ki güncellenmiş. Artı 0 Eksi
görkemyy dedi: Korsan Launcher ise kurulsa bile izin vermiyor. Ek bilgi geçeyim dedim. Genişletmek için tıkla... Eskiden izin veriyordu demek ki güncellenmiş.
KS KS Eren Bey678 Femtopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #6 Yo hala da izin veriyor ama yontem baska galiba. Artı 0 Eksi