egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 13 Temmuz 2022 #1 Selam arkadaşlar, Forge kurarken aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri 1657739612952.png 10,6 KB · Görüntüleme: 243
M mehmetaymir Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #2 1.17.1 mi kullanıyorsun ? egeed dedi: Selam arkadaşlar, Forge kurarken aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1450236 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
1.17.1 mi kullanıyorsun ? egeed dedi: Selam arkadaşlar, Forge kurarken aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1450236 Genişletmek için tıkla...
KS KS egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 13 Temmuz 2022 #3 mehmetaymir dedi: 1.17.1 mi kullanıyorsun ? Genişletmek için tıkla... Hocam önce 1.18.2'de bu hatayı aldım, devamında 1.18.1 denedim yine bu hatayı aldım. Artı 0 Eksi
mehmetaymir dedi: 1.17.1 mi kullanıyorsun ? Genişletmek için tıkla... Hocam önce 1.18.2'de bu hatayı aldım, devamında 1.18.1 denedim yine bu hatayı aldım.
M mehmetaymir Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #4 [1.17.1] Failed to Run Processor Error When Running Server burdan hatanı çözebilirsin link veriyor ordan indirmeyi dene birde mehmetaymir dedi: [1.17.1] Failed to Run Processor Error When Running Server burdan hatanı çözebilirsin link veriyor ordan indirmeyi dene birde Genişletmek için tıkla... Minecraft Forge - MC 1.18.2 diye geçiyor bu logdan kaynaklı bişey bu logu indirirsen çözülür Artı 0 Eksi
[1.17.1] Failed to Run Processor Error When Running Server burdan hatanı çözebilirsin link veriyor ordan indirmeyi dene birde mehmetaymir dedi: [1.17.1] Failed to Run Processor Error When Running Server burdan hatanı çözebilirsin link veriyor ordan indirmeyi dene birde Genişletmek için tıkla... Minecraft Forge - MC 1.18.2 diye geçiyor bu logdan kaynaklı bişey bu logu indirirsen çözülür
KS KS egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 13 Temmuz 2022 #5 mehmetaymir dedi: [1.17.1] Failed to Run Processor Error When Running Server burdan hatanı çözebilirsin link veriyor ordan indirmeyi dene birde Minecraft Forge - MC 1.18.2 diye geçiyor bu logdan kaynaklı bişey bu logu indirirsen çözülür Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini, ayrıca sanırım hatam sertifikalardan dolayı oluyor ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
mehmetaymir dedi: [1.17.1] Failed to Run Processor Error When Running Server burdan hatanı çözebilirsin link veriyor ordan indirmeyi dene birde Minecraft Forge - MC 1.18.2 diye geçiyor bu logdan kaynaklı bişey bu logu indirirsen çözülür Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini, ayrıca sanırım hatam sertifikalardan dolayı oluyor ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
M mehmetaymir Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #6 egeed dedi: Anlamadım hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini, ayrıca sanırım hatam sertifikalardan dolayı oluyor ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... şuan 1.18.1 kullanıyorsun ya Minecraft Forge downloads bu linkten en baştakini indir Artı 0 Eksi
egeed dedi: Anlamadım hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini, ayrıca sanırım hatam sertifikalardan dolayı oluyor ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... şuan 1.18.1 kullanıyorsun ya Minecraft Forge downloads bu linkten en baştakini indir
KS KS egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 13 Temmuz 2022 #7 mehmetaymir dedi: şuan 1.18.1 kullanıyorsun ya Minecraft Forge downloads bu linkten en baştakini indir Genişletmek için tıkla... Zaten bunu indirip kurdum hocam. Artı 0 Eksi
mehmetaymir dedi: şuan 1.18.1 kullanıyorsun ya Minecraft Forge downloads bu linkten en baştakini indir Genişletmek için tıkla... Zaten bunu indirip kurdum hocam.
M mehmetaymir Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #8 egeed dedi: Zaten bunu indirip kurdum hocam. Genişletmek için tıkla... şimdimi yaptın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda olması gerek anlatıyor bak Artı 0 Eksi
egeed dedi: Zaten bunu indirip kurdum hocam. Genişletmek için tıkla... şimdimi yaptın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda olması gerek anlatıyor bak
KS KS egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 13 Temmuz 2022 #9 mehmetaymir dedi: şimdimi yaptın Genişletmek için tıkla... Hayır, aldığım hatayı bu sürümü kurarken aldım. Bir önceki sürümü denedim, yine bu hatayı aldım. Artı 0 Eksi
mehmetaymir dedi: şimdimi yaptın Genişletmek için tıkla... Hayır, aldığım hatayı bu sürümü kurarken aldım. Bir önceki sürümü denedim, yine bu hatayı aldım.
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2022 #10 Son sürüm 64 bit Java kurun eskisini kaldırın. https://www.java.com/tr/download/manual.jsp Artı 1 Eksi