mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 24 Ağustos 2021 #11 Yusuf Halil Sağaz dedi: Hocam mod paketi 1.12.2. Genişletmek için tıkla... Forge sürümü diyorum. 1.12.2 sürümünün farklı bir forge sürümü.
Yusuf Halil Sağaz dedi: Hocam mod paketi 1.12.2. Genişletmek için tıkla... Forge sürümü diyorum. 1.12.2 sürümünün farklı bir forge sürümü.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.500 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #12 Pardon. Sizin dediğinizi şu an deniyorum sonra onu da deneyeceğim. Falsey dedi: Arkadaş sürümünü veya mod paketini değiştir dememiş ki? Sadece" Forge'nin" eski sürümünü yükleyeceksin. Eki Görüntüle 1147593 Genişletmek için tıkla... mstrikeout dedi: Forge sürümü diyorum. 1.12.2 sürümünün farklı bir forge sürümü. Genişletmek için tıkla... Yusuf Halil Sağaz dedi: Pardon. Sizin dediğinizi şu an deniyorum sonra onu da deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... @mstrikeout hocam olmuyor direkt bana sürüm klasörü lazım. Versions kısmına eklemelik.
Pardon. Sizin dediğinizi şu an deniyorum sonra onu da deneyeceğim. Falsey dedi: Arkadaş sürümünü veya mod paketini değiştir dememiş ki? Sadece" Forge'nin" eski sürümünü yükleyeceksin. Eki Görüntüle 1147593 Genişletmek için tıkla... mstrikeout dedi: Forge sürümü diyorum. 1.12.2 sürümünün farklı bir forge sürümü. Genişletmek için tıkla... Yusuf Halil Sağaz dedi: Pardon. Sizin dediğinizi şu an deniyorum sonra onu da deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... @mstrikeout hocam olmuyor direkt bana sürüm klasörü lazım. Versions kısmına eklemelik.