Minecraft Forge modpack OptiFine olmuyor

Omerk_k

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba kendim bir modpack yaptım 125 tane mod var içerisinde oyuna girebiliyorum dünya yaratabiliyorum her şey tamam. Ancak OptiFine'ı içine attığımda oyun açılmadan çöküyor. Oyun içi FPS'i yükselten bir şey OptiFine ayrıca shader kullanmamıza olanak sağlıyor. Hangi modları veya eklentiyi kullanarak bu modpacki shaderla ve optimize edilmiş şekilde oynayabilirim?

Embeddium + Oculus kurdum Forge olarak çalışıyor gibi ancak daha iyi bir öneri varsa alabilirim.

Hocam modlar için Fabric sürümünde olmalısınız Fabric ile OptiFine aynı anda çalışmıyor diye biliyorum optifabric eklentisi var onu deneyebilirsiniz veya iris shaders var OptiFine gerek yok derseniz.

Hocam modlar için Fabric sürümünde olmalısınız Fabric ile OptiFine aynı anda çalışmıyor diye biliyorum optifabric eklentisi var onu deneyebilirsiniz veya iris shaders var OptiFine gerek yok derseniz.

Ya şöyle ki Medieval MC Forge kurdum ve oynadım çok ağır geldi bilgisayara onda Sodium kuruluydu sanırım ama Forge olanı ayrıca Zoom shader özelliği falan da vardı modpackte aradım ama 400 mod içerisinden bulamadım hangi modlar olduğunu bulduklarımda Fabric olduğu için direkt çöktürdü oyunu

Embeddium + Oculus kurduğumda Basic ayarlar geliyor ve shader kullanabiliyorum ama Zoom özelliği vs gibi özellikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…