Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #1 Bende böyle gözüküyor. Videoda böyle gözüküyor. M Java'yı bilgisayarıma kurdum. Ama sonuç aynı.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.551 Çözümler 121 18 Eylül 2024 #2 https://www.curseforge.com/download/app adresinden Download standalone diyerek CurseForge'u kurup Minecraft'ı seçip istediğiniz modları seçerek Forge'u kurabilirsiniz. Bu kadar uğraşmanıza gerek yok.
https://www.curseforge.com/download/app adresinden Download standalone diyerek CurseForge'u kurup Minecraft'ı seçip istediğiniz modları seçerek Forge'u kurabilirsiniz. Bu kadar uğraşmanıza gerek yok.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #3 Dragonsaw dedi: Bende böyle gözüküyor. Eki Görüntüle 2312801 Videoda böyle gözüküyor. Eki Görüntüle 2312800 M Java'yı bilgisayarıma kurdum. Ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Önce forge yükleyeceğin sürüm sonra forge'un installer'ını indirin. Sonra installer'a çift tıkla devam, bitti.
Dragonsaw dedi: Bende böyle gözüküyor. Eki Görüntüle 2312801 Videoda böyle gözüküyor. Eki Görüntüle 2312800 M Java'yı bilgisayarıma kurdum. Ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Önce forge yükleyeceğin sürüm sonra forge'un installer'ını indirin. Sonra installer'a çift tıkla devam, bitti.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #4 ServerTower dedi: Önce forge yükleyeceğin sürüm sonra forge'un installer'ını indirin. Sonra installer'a çift tıkla devam, bitti. Genişletmek için tıkla... hocam javayı yükledim. sonrasında birlikte açtan javayı seçtim oldu.
ServerTower dedi: Önce forge yükleyeceğin sürüm sonra forge'un installer'ını indirin. Sonra installer'a çift tıkla devam, bitti. Genişletmek için tıkla... hocam javayı yükledim. sonrasında birlikte açtan javayı seçtim oldu.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #5 Dragonsaw dedi: hocam javayı yükledim. sonrasında birlikte açtan javayı seçtim oldu. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi anlamadım. Örnek vererek anlatayım: Önce 1.21 yükleyin, sonra 1.21 forge installer yükleyin. Son olarak forge'a çift tıklayın ve kurun.
Dragonsaw dedi: hocam javayı yükledim. sonrasında birlikte açtan javayı seçtim oldu. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi anlamadım. Örnek vererek anlatayım: Önce 1.21 yükleyin, sonra 1.21 forge installer yükleyin. Son olarak forge'a çift tıklayın ve kurun.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #6 ServerTower dedi: Dediğinizi anlamadım. Örnek vererek anlatayım: Önce 1.21 yükleyin, sonra 1.21 forge installer yükleyin. Son olarak forge'a çift tıklayın ve kurun. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam halletim teşekkürler.
ServerTower dedi: Dediğinizi anlamadım. Örnek vererek anlatayım: Önce 1.21 yükleyin, sonra 1.21 forge installer yükleyin. Son olarak forge'a çift tıklayın ve kurun. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam halletim teşekkürler.