Minecraft Forge ''OptiFine Detected'' hatası

Crylogs

Decapat
Yer
Peter Kok
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 Tİ
AMD Ryzen 5 5600
16 GB RAM
Meslek
Dijital Oyun Tasarımcısı
İyi Sosyaller, Mincraft'a birkaç mod yükledim ve zaten OptiFine'yi bir mod olarak da kullanabiliyoruz. Ancak onu mods klasörüne attığımda oyuna girerken hep böyle bir uyarı çıkıyor devam et kısmına tıkladığımda açılıyor fakat dünyaya girerken hata veriyor. Hata bu uyarıdan mı kaynaklıdır? Bu uyarı neden çıkar? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-16_160329910.png
    resim_2024-07-16_160329910.png
    38,7 KB · Görüntüleme: 89
OptiFine kullanmayın. Kapalı kaynak ve birçok mod ile uyumsuz. Onun yerine sodium ve alternatiflerini kullanın. Forge kullanıyorsanız da embeddium ve diğer optimizasyon modlarına bakın.

Fabric için buraya bakabilirsiniz:
Bazı modların forge versiyonları bulunuyor.

Son düzenleme:
OptiFine kullanmayın. Kapalı kaynak ve birçok mod ile uyumsuz. Onun yerine sodium ve alternatiflerini kullanın. Forge kullanıyorsanız da embeddium ve diğer optimizasyon modlarına bakın.

Fabric için buraya bakabilirsiniz:
Bazı modların Forge versiyonları bulunuyor.

Teşekkürler. Rubidium kullanacağım. Sodium'un forge sürümünü bulamadım ve sanırım yok.

Teşekkürler. Rubidium kullanacağım. Sodium'un Forge sürümünü bulamadım ve sanırım yok.

Rubidium kullanmayın embeddium kullanın. Daha iyi ve daha aktif geliştiriliyor. Sodium'un forge versiyonu zaten rubidium ve embeddium.

Rubidium kullanmayın embeddium kullanın. Daha iyi ve daha aktif geliştiriliyor. Sodium'un forge versiyonu zaten rubidium ve embeddium.
Hocam forge versiyonu ise neden adı aynı değil? Öneriniz için teşekkürler, zaten daha yüklemedim, yükleyeceğimde ise embeddium yüklerim.

Hocam forge versiyonu ise neden adı aynı değil? Öneriniz için teşekkürler, zaten daha yüklemedim, yükleyeceğimde ise embeddium yüklerim.
Çünkü bu bir fork. Bu yüzden farklı isimle yayınlanmak zorunda. Eğer yapımcıları aynı olsaydı isim de aynı olabilirdi fakat embeddium ile sodium'un yapımcısı farklı. Embeddium hem fabricte hem forgeda olan, sodium'un kodları alınıp geliştirilmiş bir 'fork'. Bu yüzden isimleri farklı. Forge'da birden fazla sodium forku var; xenon, rubidium, embeddium gibi fakat embeddium aralarında en iyisi.

Çünkü bu bir fork. Bu yüzden farklı isimle yayınlanmak zorunda. Eğer yapımcıları aynı olsaydı isim de aynı olabilirdi fakat embeddium ile sodium'un yapımcısı farklı. Embeddium hem fabricte hem forgeda olan, sodium'un kodları alınıp geliştirilmiş bir 'fork'. Bu yüzden isimleri farklı. Forge'da birden fazla sodium forku var; xenon, rubidium, embeddium gibi fakat embeddium aralarında en iyisi.
Yardımınız için tekrar teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı