Pouge Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 Minecraft Forge kurmam gerekti fakat kurma bittikten sonra bu hatayı aldım:
IUIOI Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 48 10 Mayıs 2024 #2 Mods klasörünü ve libraries klasörünü temizle öyle yüklemeyi dene eğer olmazsa version klasöründen indirmek istediğin sürümü sil ve tekrar yükle sonra yine Forge yüklemeyi dene. Artı 0 Eksi
Mods klasörünü ve libraries klasörünü temizle öyle yüklemeyi dene eğer olmazsa version klasöründen indirmek istediğin sürümü sil ve tekrar yükle sonra yine Forge yüklemeyi dene.
huhi Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #3 Pouge dedi: Minecraft Forge kurmam gerekti fakat kurma bittikten sonra bu hatayı aldım: Eki Görüntüle 2191183 Genişletmek için tıkla... javanı güncelle Artı 0 Eksi
Pouge dedi: Minecraft Forge kurmam gerekti fakat kurma bittikten sonra bu hatayı aldım: Eki Görüntüle 2191183 Genişletmek için tıkla... javanı güncelle