Minecraft Forge ve shader nasıl indirilir?

Yaser Efe

Centipat
Daha fazla  
Doğukan Adal'ın wither storm serisi vardı, ben ise şu videodan aynı modu indirdim. (versiyonu 1.20.1)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mod bu arada Forge. Ama bir türlü shader indiremiyorum, galiba sadece OptiFine oluyormuş. Onların da ne olduğunu tam bilmiyorum. Kısacası hem shader ve hem wither storm modunu aynı anda nasıl kurabilirim? Wither storm odu yüklü bu arada şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce forge u indirip kurun. Sonra modlarınızı mods dosyasına shaderlarıda shaderpack dosyasına atın.Shader için optifine moduda kurulmalı.

Forge u indir kur, sonra sodium indir. %appdata% yaz ve .minecraft a gir. Ordan mods klasörünü bul. Yoksa kendin oluştur bir tane. İçine sodium ve bu modu at. Sonra oyuna gir "shaders" diye bir buton gelecek tıkla gir shaderı at içine.

Shader'in çalışması için optifine'da mı açmalıyım? çünkü mod optifine desteklemiyor, yani wither storm modunu forgedan açmam gerekiyor. o nasıl oalcak?

Shader'in çalışması için optifine'da mı açmalıyım? çünkü mod optifine desteklemiyor, yani wither storm modunu forgedan açmam gerekiyor. o nasıl oalcak?
Dediğim şeyleri yapsana. Sodium optifine alternatifi ve daha iyi.

Dediğim şeyleri yapsana. Sodium optifine alternatifi ve daha iyi.
Buldum hocam, o konuda bilgisiz olduğumu söyledim, şu videoyla çözdüm sorunu. Adminler bu arada konuyu kapatabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…