barinuz Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RX 550 4GB İşlemci i5 3. Nesil Arkadaşımla Minecraft Forge'da server kurup modlu Minecraft oynayacaktık fakat oyunu açmaya çalıştığımda modlardan dolayı olsa gerek hata alıyorum. Sorunu çözemedim, yardımcı olacak birisi var mı? Hata kayıt defteri:
Arkadaşımla Minecraft Forge'da server kurup modlu Minecraft oynayacaktık fakat oyunu açmaya çalıştığımda modlardan dolayı olsa gerek hata alıyorum. Sorunu çözemedim, yardımcı olacak birisi var mı? Hata kayıt defteri:
umut055 Megapat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 756 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #2 Wolf armor and storage modunu kaldırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS barinuz Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #3 umut055 dedi: Wolf armor and storage modunu kaldırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sildim ve oldu teşekkür ederim, o mod benim de gözüme batmıştı. Artı 0 Eksi
umut055 dedi: Wolf armor and storage modunu kaldırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sildim ve oldu teşekkür ederim, o mod benim de gözüme batmıştı.