E EF59ef Yoctopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar Minecraft Forge açtığımda karşıma böyle bir şey geliyor, ses var ama görüntü yok. Eskiden de vardı bu ama bir şekilde düzeldi. Şimdi yine var, bir çözümü var mı?
Arkadaşlar Minecraft Forge açtığımda karşıma böyle bir şey geliyor, ses var ama görüntü yok. Eskiden de vardı bu ama bir şekilde düzeldi. Şimdi yine var, bir çözümü var mı?
XXXkertenkele Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #2 Forge'yi nereden indirdiniz? Artı 0 Eksi
KS KS E EF59ef Yoctopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #3 XXXkertenkele dedi: Forge'yi nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Minecraft Forge downloads buradan indirdim Artı 0 Eksi
XXXkertenkele dedi: Forge'yi nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Minecraft Forge downloads buradan indirdim
XXXkertenkele Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #4 Hangi indirme seçeneğini kullandınız? Artı 0 Eksi
KS KS E EF59ef Yoctopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #5 İnstaller dan indirdim Artı 0 Eksi
XXXkertenkele Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #6 EF59ef dedi: İnstallerdan indirdim. Genişletmek için tıkla... Silin ve tekrar indirin. Ana dosyalara zarar gelmiş. Artı 0 Eksi
EF59ef dedi: İnstallerdan indirdim. Genişletmek için tıkla... Silin ve tekrar indirin. Ana dosyalara zarar gelmiş.
KS KS E EF59ef Yoctopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #7 teşekkürler cevap verdiğiniz için deniyorum şimdi işe yaramadı sorun hala devam ediyor Son düzenleme: 4 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
XXXkertenkele Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #8 EF59ef dedi: Teşekkürler cevap verdiğiniz için deniyorum şimdi. İşe yaramadı sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef gerisi bende yok :/ Artı 0 Eksi
EF59ef dedi: Teşekkürler cevap verdiğiniz için deniyorum şimdi. İşe yaramadı sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef gerisi bende yok :/
KS KS E EF59ef Yoctopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #9 Aynı sorunu yaşayanlar için çözümü buldum.Minecraft'ın normal sürümünr girip ayarlardan tam ekranı aktif hale getirmeniz gerekiyor Artı 0 Eksi
Aynı sorunu yaşayanlar için çözümü buldum.Minecraft'ın normal sürümünr girip ayarlardan tam ekranı aktif hale getirmeniz gerekiyor