KIZIL EJDER Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #11 Bence yağızlol 40k pack kullanabilirsin bayağı iyi FPS artıyor yaklaşık 20 FPS arttı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2022
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.775 Çözümler 2 16 Nisan 2022 #12 Cranticos dedi: Deneyeyim. Faithful 32x Resurspak Faithful with standard minecraft textures increased in 2 times. minecraft-inside.com Bu sitede buldum bunu indireceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba bende bunu kullanmayı düşünüyorum hala memnun musunuz bug falan çıkardı mı işe yarıyor mu?
Cranticos dedi: Deneyeyim. Faithful 32x Resurspak Faithful with standard minecraft textures increased in 2 times. minecraft-inside.com Bu sitede buldum bunu indireceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba bende bunu kullanmayı düşünüyorum hala memnun musunuz bug falan çıkardı mı işe yarıyor mu?
C Cranticos Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #13 My Funny Valentine dedi: Hocam merhaba bende bunu kullanmayı düşünüyorum hala memnun musunuz bug falan çıkardı mı işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam geç gördüm mesajınızı. Kullanın bende bir sorun çıkarmadı.
My Funny Valentine dedi: Hocam merhaba bende bunu kullanmayı düşünüyorum hala memnun musunuz bug falan çıkardı mı işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam geç gördüm mesajınızı. Kullanın bende bir sorun çıkarmadı.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.775 Çözümler 2 7 Mayıs 2022 #14 Cranticos dedi: Merhaba hocam geç gördüm mesajınızı. Kullanın bende bir sorun çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da şöyle bir texture pack gördüm adını biliyor musunuz?
Cranticos dedi: Merhaba hocam geç gördüm mesajınızı. Kullanın bende bir sorun çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da şöyle bir texture pack gördüm adını biliyor musunuz?
C Cranticos Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #15 My Funny Valentine dedi: Hocam YouTube'da şöyle bir texture pack gördüm adını biliyor musunuz? Eki Görüntüle 1380763 Genişletmek için tıkla... Hayır bilmiyorum.
My Funny Valentine dedi: Hocam YouTube'da şöyle bir texture pack gördüm adını biliyor musunuz? Eki Görüntüle 1380763 Genişletmek için tıkla... Hayır bilmiyorum.
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.399 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #16 My Funny Valentine dedi: Hocam YouTube'da şöyle bir texture pack gördüm adını biliyor musunuz? Eki Görüntüle 1380763 Genişletmek için tıkla... Faithfull olabilir ama tam emin degilim.
My Funny Valentine dedi: Hocam YouTube'da şöyle bir texture pack gördüm adını biliyor musunuz? Eki Görüntüle 1380763 Genişletmek için tıkla... Faithfull olabilir ama tam emin degilim.