Minecraft FPS artıran texture pack önerisi

Agony07

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben normal texture packsiz Single Player'da ortalama 180 FPS falan alıyordum texture pack kurmak istiyorum FPS arttıran. Benim için görüntü çok önemli değil. Faithful 32x bu packi kursam FPS artar mı yoksa hangi packi önerirsiniz?

Eskiden rky 250k 16X diye bir YouTuber'ın texture packi vardı onu kullandım uzun zaman hem hoş hem FPS arttırıyordu.

8x8 pack kullanabilirsin.

Zaten 180 FPS alıyormuşsun. Daha yüksek almak ne sağlayacak ki sana? Ayrıca dediğin texture pack tam tersi FPS düşürür. Oyunun default doku paketi 16x çözünürlük kullanıyor. Daha yüksek çözünürlüklü doku paketleri FPS'yi düşürür. Tüm ayarları en düşüğe çekip 8x doku paketlerine bakabilirsin. Ancak görüntü göz kanatan bir seviyeye gelecektir. İlave olarak eğer kurmadıysan optifine kurabilirsin. Grafik ayarlarına çok daha detaylı müdahale etmeni sağlar ve FPS'yi hatırı sayılır düzeyde arttırır.

Monitörün kaç Hz? 180 FPS size hayli yeterli örneğin 60 Hz monitör 60 FPS'lik görüntü sunar 120 Hz 120 FPS'lik görüntü sunar o yüzden sorayım dedim.

Hocam texture pack'ler FPS'i azaltır çoğu zaman. FPS'i arttırması için 4x falan olması lazım, onda da oyun oyunluktan çıkar Picasso tablosuna döner.

Hocam haklısınız monitör 60 Hz benim zaten yani default pack kullanmaya edeyim mi sürüm 1.8.9 OptiFine kurulu son oyuncu Launcher kullanıyorum başka Launcher kullanayım mı?
@denizcetinkaya
@Silinen üye
@455146
@WhiteRose
@xopeSs
@viczafervic
Hocam texture pack'ler FPS'i azaltır çoğu zaman. FPS'i arttırması için 4x falan olması lazım, onda da oyun oyunluktan çıkar Picasso tablosuna döner.
Monitörün kaç Hz? 180 FPS size hayli yeterli örneğin 60 Hz monitör 60 FPS'lik görüntü sunar 120 Hz 120 FPS'lik görüntü sunar o yüzden sorayım dedim.
Sürümün nedir?
8x8 pack kullanabilirsin.
Eskiden rky 250k 16X diye bir YouTuber'ın texture packi vardı onu kullandım uzun zaman hem hoş hem FPS arttırıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…