Minecraft FPS arttıran texture pack önerisi

Kaliteli bir tane olsun lütfen.

Texture packler FPS'i etkilemesi için(olumlu yönden, genelde texture packler FPS düşürür) kaliteden kısması lazım (X4, X16 olanlar gibi) yani hem kalite isteyip hem de texture packden beklentiniz olmasın onun yerine OptiFine veya sodium modunu kurabilirsiniz bu size daha cok FPS artışı sağlar.

Texture packler FPS'i etkilemesi için(olumlu yönden, genelde texture packler FPS düşürür) kaliteden kısması lazım (X4, X16 olanlar gibi) yani hem kalite isteyip hem de texture packden beklentiniz olmasın onun yerine OptiFine veya sodium modunu kurabilirsiniz bu size daha cok FPS artışı sağlar.

Minecraft'daki normal pixeli kısacağından az da olsa FPS artışı olur hocam.

Kaliteli bir tane olsun lütfen.

Bu texture Pack'i uzun süre kullandım gayet güzel bir pack hocam.

Texture pack fps'i çok minik bir miktarda arttırır ve farkına bile varmazsınız. Güzel bir 32x pack kullanın yeter zaten fps düşürmüyor bende. Benim önerom pawuh private 32x.

Minecraft'daki normal pixeli kısacağından az da olsa FPS artışı olur hocam.

Bu texture Pack'i uzun süre kullandım gayet güzel bir pack hocam.

Orada yazdım gibip X16 bir texture pack kurar ise çamur görür fakat FPS artar evet ama ben FPS arttırmak için texture pack önermem.

OptiFine nedir peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı