Minecraft FPS düşmesi ve görüntüde bozulmalar

536396

Hectopat
Orijinal Minecraft Launcher üzerinden oynuyorum. Oyuna 10GB RAM bile verdim fakat oyunda FPS düşmesi yiyorum. Ekran kartı kullanımı %70-100 arasında, işlemci kullanımı da %30-40 arasında. Sıcaklıklarım 70'in altında. Ek olarak uzaktaki ağaçları ve dağları koşarken titrerken görüyorum. Bunun çok önemi yok ama FPS düşmesi işini çözmem gerekiyor.
RX 7800XT.
R5 7600.
32 GB RAM.

Orijinal Minecraft Launcher üzerinden oynuyorum. Oyuna 10GB RAM bile verdim fakat oyunda FPS düşmesi yiyorum. Ekran kartı kullanımı %70-100 arasında, işlemci kullanımı da %30-40 arasında. Sıcaklıklarım 70'in altında. Ek olarak uzaktaki ağaçları ve dağları koşarken titrerken görüyorum. Bunun çok önemi yok ama FPS düşmesi işini çözmem gerekiyor.
RX 7800XT.
R5 7600.
32 GB RAM.
Optifine yükle oyunu optimize ediyor. Ağaçlarla ile ilgili de söyleyebileceğim bişi yok muhtemelen monitörün HZ den fazla fps alıyorsun ondandır.

OptiFine yükle oyunu optimize ediyor. Ağaçlarla ile ilgili de söyleyebileceğim bir şey yok muhtemelen monitörün Hz'den fazla FPS alıyorsun ondandır.

OptiFine ve sodium kullanarak denedim fakat sorunum çözülmedi.

Ekran görüntüsü atabilir misin?
Bu arada etrafındaki blokların üzerinde kare kare çizgiler var mı? Temiz pürüzsüz mü?

Kare kare çizgiler yok. O dediğiniz olayı biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı