Merhaba, 1.21.1 sürümünde orijinal Minecraft'la oynuyorum. Oyun içinde FPS falan düşük değil ancak durup dururken kapanıyor ve fotoğraftaki yazı çıkıyor.
Eki Görüntüle 2334427
Ekran kartı sürücüsü güncelle veya kayıt programını kapat ya da sil diyor.Merhaba, 1.21.1 sürümünde orijinal Minecraft'la oynuyorum. Oyun içinde FPS falan düşük değil ancak durup dururken kapanıyor ve fotoğraftaki yazı çıkıyor.
Eki Görüntüle 2334427
Sürücüyü kurdum bakacağım şimdi tekrar çöküyor mu diye.
Şimdi oyun açılmıyor bu hatayı veriyor hata raporunu paylaşabilirim isterseniz.
Eki Görüntüle 2334447
Minecraft premium diye birşey yok orjinal kullanıyor yada crack yani korsan oynuyor.Hocam eğer Minecraft pre niz varsa farklı Launcher'lerden girmeyi deneyin benim arkadaşım mesela sürekli lunar veya badliondan giriyor.
Hocam ddu ile driver kaldırıp tekrar kurdum şimdi deneyeceğim olmazsa dediğinizi yaparım.Hocam eğer Minecraft pre niz varsa farklı Launcher'lerden girmeyi deneyin benim arkadaşım mesela sürekli lunar veya badliondan giriyor.
Deneyin hocam.Hocam ddu ile driver kaldırıp tekrar kurdum şimdi deneyeceğim olmazsa dediğinizi yaparım.
Sürücüyü kurdum bakıcam şimdi tekrar çöküyor mu diye.
Şimdi oyun açılmıyor bu hatayı veriyor hata raporunu paylaşabilirim isterseniz.
Eki Görüntüle 2334447
Logları paylaşırsanız çözüm çok daha kolay olur. Hatanın aslını tespit edebiliriz. "Çökme raporunu göster"i seçin veya oyun klasöründen dosyayı paylaşın.Hocam ddu ile driver kaldırıp tekrar kurdum şimdi deneyeceğim olmazsa dediğinizi yaparım.
Konu sahibi zaten ekran kartı paylaşmış ve gerçek launcher'ı kullanıyor. Microsoft hesabına bağlı, resmi bir profili var. Başka bir launcher deneyerek kendini riske atmasının bir gereği yok bence.Hocam eğer Minecraft pre niz varsa farklı Launcher'lerden girmeyi deneyin benim arkadaşım mesela sürekli lunar veya badliondan giriyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.