Çözüldü Minecraft FPS düşük olmamasına rağmen çöküyor

• Konuyu başlatan Croqs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.379
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Croqs

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, 1.21.1 sürümünde orijinal Minecraft'la oynuyorum. Oyun içinde FPS falan düşük değil ancak durup dururken kapanıyor ve fotoğraftaki yazı çıkıyor.

1729519153931.png

Çözüm
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp Windows Update ile kurunca düzeldi sorun. Muhtemelen yine çöküp duracak ama açılmamasından iyidir.
Merhaba, 1.21.1 sürümünde orijinal Minecraft'la oynuyorum. Oyun içinde FPS falan düşük değil ancak durup dururken kapanıyor ve fotoğraftaki yazı çıkıyor.

Eki Görüntüle 2334427

Hocam açık ara söylüyor ekran kartınızın sürümüne bakın güncel değilse güncelleyin.

Hocam yazı da belli etmiş zaten. Ekranı okumuş muydunuz tam? Belki bir kaç driveri üst üste kurup, kalıntılara sebebiyet vermişsinizdir. DDU ile temiz bir kurulum yapmanı öneririm.

Eki Görüntüle 2334427
Ekran kartı sürücüsü güncelle veya kayıt programını kapat ya da sil diyor.

Sürücüyü kurdum bakıcam şimdi tekrar çöküyor mu diye.

Şimdi oyun açılmıyor bu hatayı veriyor hata raporunu paylaşabilirim isterseniz.

1729521251612.png

Son düzenleme:
Sürücüyü kurdum bakacağım şimdi tekrar çöküyor mu diye.

Eki Görüntüle 2334447

Hocam eğer Minecraft pre niz varsa farklı Launcher'lerden girmeyi deneyin benim arkadaşım mesela sürekli lunar veya badliondan giriyor.

Sürücüyü kurdum bakıcam şimdi tekrar çöküyor mu diye.

Eki Görüntüle 2334447
Hocam ddu ile driver kaldırıp tekrar kurdum şimdi deneyeceğim olmazsa dediğinizi yaparım.
Logları paylaşırsanız çözüm çok daha kolay olur. Hatanın aslını tespit edebiliriz. "Çökme raporunu göster"i seçin veya oyun klasöründen dosyayı paylaşın.

Hocam eğer Minecraft pre niz varsa farklı Launcher'lerden girmeyi deneyin benim arkadaşım mesela sürekli lunar veya badliondan giriyor.
Konu sahibi zaten ekran kartı paylaşmış ve gerçek launcher'ı kullanıyor. Microsoft hesabına bağlı, resmi bir profili var. Başka bir launcher deneyerek kendini riske atmasının bir gereği yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı