B Bozriddle Femtopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 Eski bir sistemim var FPS'im düşük. 1.18 için FPS arttırıcı texture pack lazım. Öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
JixTeq Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 170 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2022 #2 FPS artması için 4x4 veya 8x8 texture packler kullanırsanız FPS artar. YouTube'da birçok video var bakmanı öneririm. Artı 0 Eksi
FPS artması için 4x4 veya 8x8 texture packler kullanırsanız FPS artar. YouTube'da birçok video var bakmanı öneririm.
qrpz Picopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 47 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #3 Ekran kartınızın belleği kaç GB? Artı 0 Eksi
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #4 qrpz dedi: Ekran kartınızın belleği kaç GB? Genişletmek için tıkla... Ne alakası var? Bozriddle dedi: Eski bir sistemim var FPS'im düşük. 1.18 için FPS arttırıcı texture pack lazım. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Fps arttırıcı packler neredeyse işe yaramiyor. Optifine veya sodium kurup gerekli ayarları yaptınız mı? Artı 0 Eksi
qrpz dedi: Ekran kartınızın belleği kaç GB? Genişletmek için tıkla... Ne alakası var? Bozriddle dedi: Eski bir sistemim var FPS'im düşük. 1.18 için FPS arttırıcı texture pack lazım. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Fps arttırıcı packler neredeyse işe yaramiyor. Optifine veya sodium kurup gerekli ayarları yaptınız mı?
qrpz Picopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 47 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #5 Galaxes dedi: Ne alakası var? Fps arttırıcı packler neredeyse işe yaramiyor. Optifine veya sodium kurup gerekli ayarları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... 2GB üstü ise texture pack herhangi bir fps farkı yaratmaz. Artı 0 Eksi
Galaxes dedi: Ne alakası var? Fps arttırıcı packler neredeyse işe yaramiyor. Optifine veya sodium kurup gerekli ayarları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... 2GB üstü ise texture pack herhangi bir fps farkı yaratmaz.
KS KS B Bozriddle Femtopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #6 qrpz dedi: 2 GB üstü ise texture pack herhangi bir FPS farkı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Maalesef 1 GB. Galaxes dedi: Ne alakası var? Fps arttırıcı packler neredeyse işe yaramiyor. Optifine veya sodium kurup gerekli ayarları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Optifine mı kurmalıyım sodium mu Artı 0 Eksi
qrpz dedi: 2 GB üstü ise texture pack herhangi bir FPS farkı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Maalesef 1 GB. Galaxes dedi: Ne alakası var? Fps arttırıcı packler neredeyse işe yaramiyor. Optifine veya sodium kurup gerekli ayarları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Optifine mı kurmalıyım sodium mu
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #7 Bozriddle dedi: Maalesef 1 GB. Optifine mı kurmalıyım sodium mu Genişletmek için tıkla... Sodium daha etkili diye biliyorum. 2'sini de test edin. qrpz dedi: 2GB üstü ise texture pack herhangi bir fps farkı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaratmaz? Ben 1660 super kullanıyorum. Oni 32x ile default arasında fps farkı var. Kaynağı endir bu bilginin acaba? Artı 0 Eksi
Bozriddle dedi: Maalesef 1 GB. Optifine mı kurmalıyım sodium mu Genişletmek için tıkla... Sodium daha etkili diye biliyorum. 2'sini de test edin. qrpz dedi: 2GB üstü ise texture pack herhangi bir fps farkı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaratmaz? Ben 1660 super kullanıyorum. Oni 32x ile default arasında fps farkı var. Kaynağı endir bu bilginin acaba?