purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 30 Aralık 2020 #51 Vivaldi'den gelen bildirimlerden dolayı mesaj gönder tuşuna basamıyorum Bir de 40 saniyelik mesaj gönderme cooldown'ı yiyorum.
Vivaldi'den gelen bildirimlerden dolayı mesaj gönder tuşuna basamıyorum Bir de 40 saniyelik mesaj gönderme cooldown'ı yiyorum.
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 969 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 30 Aralık 2020 #52 Türk Hydra dedi: Ne videosu hocam? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaş 17. olanı duymuş. Pardon Sürprizbozan: nick "xXBaBaGamerPROYTXx" diyecektim.
Türk Hydra dedi: Ne videosu hocam? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaş 17. olanı duymuş. Pardon Sürprizbozan: nick "xXBaBaGamerPROYTXx" diyecektim.
Türk Hydra Decapat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 Yer Orta asya bozkırları Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #53 Kainny dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaş 17. olanı duymuş. Genişletmek için tıkla... 17. cave sesi yok diyen arkadaşa seslenitorum.Atılan linkleri ve videoları dinle
Kainny dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaş 17. olanı duymuş. Genişletmek için tıkla... 17. cave sesi yok diyen arkadaşa seslenitorum.Atılan linkleri ve videoları dinle
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 30 Aralık 2020 #54 Bu konu en çok mesaj gönderilen konulara girecek ama "Şuan ne dinliyorsun" konusu kadar büyüyeceğinden emin değilim, konu 687 sayfa, 2 yıldır konu açıktı, yakın zamanda kilitlendi muhtemelen, yoksa 1000 sayfayı görürdük
Bu konu en çok mesaj gönderilen konulara girecek ama "Şuan ne dinliyorsun" konusu kadar büyüyeceğinden emin değilim, konu 687 sayfa, 2 yıldır konu açıktı, yakın zamanda kilitlendi muhtemelen, yoksa 1000 sayfayı görürdük
Leuwenhook Kilopat Katılım 14 Temmuz 2017 Mesajlar 283 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #55 Neyi tartışıyorsunuz?
Halaxsi Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 450 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #56 Leuwenhook dedi: Neyi tartışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Arkadaş güya Minecraft ta maden yapıyormuş herobrine gelmiş.
Leuwenhook dedi: Neyi tartışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Arkadaş güya Minecraft ta maden yapıyormuş herobrine gelmiş.
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 969 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 30 Aralık 2020 #57 Türk Hydra dedi: 17. cave sesi yok diyen arkadaşa seslenitorum. Atılan linkleri ve videoları dinle. Genişletmek için tıkla... Yok, diğer arkadaşın attığı videoda yoktu. Ben de Minecraft'tan pek anlamıyorum, diye geri zekalı gibi yoo öyle ses yok demişim.
Türk Hydra dedi: 17. cave sesi yok diyen arkadaşa seslenitorum. Atılan linkleri ve videoları dinle. Genişletmek için tıkla... Yok, diğer arkadaşın attığı videoda yoktu. Ben de Minecraft'tan pek anlamıyorum, diye geri zekalı gibi yoo öyle ses yok demişim.
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 30 Aralık 2020 #58 Leuwenhook dedi: Neyi tartışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bu konuyu neden Sosyal'e açmış olduğunu tartışıyoruz ve ayrıca Cave 17 sesi
Leuwenhook dedi: Neyi tartışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bu konuyu neden Sosyal'e açmış olduğunu tartışıyoruz ve ayrıca Cave 17 sesi
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 30 Aralık 2020 #59 Bu "garıp" Olayı 8 yıllık minecraft kariyerim boyu yaşamadım.
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 969 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 30 Aralık 2020 #60 theYagi dedi: Bu "garıp" Olayı 8 yıllık minecraft kariyerim boyu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bende yaşamadım. Çok "garıp".
theYagi dedi: Bu "garıp" Olayı 8 yıllık minecraft kariyerim boyu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bende yaşamadım. Çok "garıp".