Minecraft geç açılıyor

omrally

Hectopat
Yer
Kuytu bir köşe
Daha fazla  
Minecraft, Microsoft Store'a bağlanıp oradan açıldığından beri 3-4 dakikada açılır oldu. Başka bir yolu yok mudur bunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlayamadım tam olarak. Şimdi Java mı Bedrock mu öncelikle? Java ise Java'yı tekrardan kurun. MultiMC gibi başka bir başlatıcıdan deneyin.

Bedrock ise düz Minecraft Launcher'i indirip oradan kurun. Olmazsa Microsoft Store üzerinden Minecraft for Windows ürününü indirip açmayı deneyin. Olmazsa Windows+R kombinasyonunu uygulayıp wsreset.exe yazın ve mağazayı sıfırlayın. Tekrardan deneyin.

Ayrıca 3. parti bedrock başlatıcılar da kullanabilirsiniz.

Anlayamadım tam olarak. Şimdi Java mı Bedrock mu öncelikle? Java ise Java'yı tekrardan kurun. MultiMC gibi başka bir başlatıcıdan deneyin.

Bedrock ise düz Minecraft Launcher'i indirip oradan kurun. Olmazsa Microsoft Store üzerinden Minecraft for Windows ürününü indirip açmayı deneyin. Olmazsa Windows+R kombinasyonunu uygulayıp wsreset.exe yazın ve mağazayı sıfırlayın. Tekrardan deneyin.

Ayrıca 3. parti bedrock başlatıcılar da kullanabilirsiniz.

Java minecraft. Instal dosyasını kurabilmek için microsoft store'a gönderiyor. Hotmail ile giriş yapıyorsun ve kurduktan sonra her oyunu açışında 3-4 dakika bekletiyor. Dediğinizi denedim fayda sağlamadı. Lunar client kullanıyordum eskiden tekrar indirip o şekilde deneyeceğim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı