Evet o tarz ama yaratıcı moddan ziyade daha çok hayatta kalma olması da gerekiyor.Yani towny oyun modu gibi mi hocam?
AdalancesKendi paramızı kazanıp, ticareti, Building yapabileceğimiz savaş çok ağırlıkta olmayan bir server var mıdır? Ryo tarzı.
Bu sanırım yaratıcı modda. Benim aradığım daha çok kaynaklara erişimin sınırlı olduğu ve oyuncuların birbirleriyle ticaret yapıp kendilerinin kaynak çıkarttıkları bir server.Adalances
Donutsmp.Bu sanırım yaratıcı modda. Benim aradığım daha çok kaynaklara erişimin sınırlı olduğu ve oyuncuların birbirleriyle ticaret yapıp kendilerinin kaynak çıkarttıkları bir server.
Yok hocam Town girersiniz istediğiniz şeyleri ulaşabilirsiniz zaten birçok aktif oyuncusu var Market seçenekleri mevcut ticaret yapabilirsiniz o yüzden zamanında favorim di şu an bilgisayarım olmadığı için oynayamıyorum ama hem aktiflik hem oyuncu çokluğu yüzünden bence en iyisiBu sanırım yaratıcı modda. Benim aradığım daha çok kaynaklara erişimin sınırlı olduğu ve oyuncuların birbirleriyle ticaret yapıp kendilerinin kaynak çıkarttıkları bir server.
Evet o tarz ama yaratıcı moddan ziyade daha çok hayatta kalma olması da gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.