Minecraft gerçekçi sunucu önerisi

Yani towny oyun modu gibi mi hocam?

Bu sanırım yaratıcı modda. Benim aradığım daha çok kaynaklara erişimin sınırlı olduğu ve oyuncuların birbirleriyle ticaret yapıp kendilerinin kaynak çıkarttıkları bir server.
Donutsmp.

Çok aktif bir pazarı var. Kristal pvp sunucusu ama o kısımlara pek bulaşmassan rahat edersin.

Bu sanırım yaratıcı modda. Benim aradığım daha çok kaynaklara erişimin sınırlı olduğu ve oyuncuların birbirleriyle ticaret yapıp kendilerinin kaynak çıkarttıkları bir server.
Yok hocam Town girersiniz istediğiniz şeyleri ulaşabilirsiniz zaten birçok aktif oyuncusu var Market seçenekleri mevcut ticaret yapabilirsiniz o yüzden zamanında favorim di şu an bilgisayarım olmadığı için oynayamıyorum ama hem aktiflik hem oyuncu çokluğu yüzünden bence en iyisi

Evet o tarz ama yaratıcı moddan ziyade daha çok hayatta kalma olması da gerekiyor.

Towny oynayın hocam tavsiyem chicken holmesin sunucusunda oynamanız çünkü lime, melon, adalences, craftluna gibi sunucular zaten eski ve bir topluluğu olan sunucular ve yeni kişilere açık değiller fakat chicken holmes yanılmıyorsam haziran ayında towny oyun modunu aktif etti henüz çok yeni bir topluluk mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı