A AkeAke Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Daha önce defalarca Hamachi üzerinden Minecraft serveri açıp arkadaşlarımla oynadım ancak bu sefer böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim?
Daha önce defalarca Hamachi üzerinden Minecraft serveri açıp arkadaşlarımla oynadım ancak bu sefer böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim?
Rakytsky Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 AkeAke dedi: Daha önce defalarca Hamachi üzerinden Minecraft serveri açıp arkadaşlarımla oynadım ancak bu sefer böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim? Eki Görüntüle 2241899 Genişletmek için tıkla... Hocam Hamachi'den sunucuyu yenileyin veya başka sunucu açın. Rakytsky dedi: Hocam Hamachi'den sunucuyu yenileyin veya başka sunucu açın. Genişletmek için tıkla... Olmazsa Aternos üzerinden açın. Artı 0 Eksi
AkeAke dedi: Daha önce defalarca Hamachi üzerinden Minecraft serveri açıp arkadaşlarımla oynadım ancak bu sefer böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim? Eki Görüntüle 2241899 Genişletmek için tıkla... Hocam Hamachi'den sunucuyu yenileyin veya başka sunucu açın. Rakytsky dedi: Hocam Hamachi'den sunucuyu yenileyin veya başka sunucu açın. Genişletmek için tıkla... Olmazsa Aternos üzerinden açın.
KS KS A AkeAke Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 Rakytsky dedi: Hocam Hamachi'den sunucuyu yenileyin veya başka sunucu açın. Olmazsa Aternos üzerinden açın. Genişletmek için tıkla... Zaten bir süredir Aternos üzerinden oynuyorduk ancak şimdi 30 dk bekletmeye başladı ve fabric geçtik bazı modları Aternos desteklemiyor. Artı 0 Eksi
Rakytsky dedi: Hocam Hamachi'den sunucuyu yenileyin veya başka sunucu açın. Olmazsa Aternos üzerinden açın. Genişletmek için tıkla... Zaten bir süredir Aternos üzerinden oynuyorduk ancak şimdi 30 dk bekletmeye başladı ve fabric geçtik bazı modları Aternos desteklemiyor.
Rakytsky Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 AkeAke dedi: Zaten bir süredir Aternos üzerinden oynuyorduk ancak şimdi 30 dk bekletmeye başladı ve fabric geçtik bazı modları Aternos desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman dedigim gibi sunucuyu silin veya kapat aç yapin. Artı 0 Eksi
AkeAke dedi: Zaten bir süredir Aternos üzerinden oynuyorduk ancak şimdi 30 dk bekletmeye başladı ve fabric geçtik bazı modları Aternos desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman dedigim gibi sunucuyu silin veya kapat aç yapin.
furkan00677 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 23 Şubat 2025 #5 Yapabildiniz mi? Artı 0 Eksi