HacıKedi Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #1 Minecraft'a tıkladığımda tepki vermiyordu. Ben de sorunu çözmeye çalışır iken bir şey dikkatimi çekti. Görev yöneticisinde Java başlamıyordu. Sorun burada olabilir diye ben de Java'yı yeniden yükledim, etki etmedi. Sorunu mu nasıl çözerim?
Minecraft'a tıkladığımda tepki vermiyordu. Ben de sorunu çözmeye çalışır iken bir şey dikkatimi çekti. Görev yöneticisinde Java başlamıyordu. Sorun burada olabilir diye ben de Java'yı yeniden yükledim, etki etmedi. Sorunu mu nasıl çözerim?
Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 21 Aralık 2021 #2 Son oyuncu mu açılmıyor? Ekran kartı sürücüsünü güncelle açılabilir. ya da çalıştır'ı açıp %appdata% yaz son oyuncu klasörünü sil tekrar aç uygulamayı. Artı 0 Eksi
Son oyuncu mu açılmıyor? Ekran kartı sürücüsünü güncelle açılabilir. ya da çalıştır'ı açıp %appdata% yaz son oyuncu klasörünü sil tekrar aç uygulamayı.
KS KS HacıKedi Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #3 Forumdaş dedi: Son oyuncu mu açılmıyor? Ekran kartı sürücüsünü güncelle açılabilir. Ya da çalıştır'ı açıp %appdata% yaz son oyuncu klasörünü sil tekrar aç uygulamayı. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı teşekkürler. Başka önerisi olan var mı acaba? Son düzenleme: 24 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Forumdaş dedi: Son oyuncu mu açılmıyor? Ekran kartı sürücüsünü güncelle açılabilir. Ya da çalıştır'ı açıp %appdata% yaz son oyuncu klasörünü sil tekrar aç uygulamayı. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı teşekkürler. Başka önerisi olan var mı acaba?
Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 24 Aralık 2021 #4 HacıKedi dedi: İşe yaramadı teşekkürler. Başka önerisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Javayı silip yükledin mi ? Artı 0 Eksi
HacıKedi dedi: İşe yaramadı teşekkürler. Başka önerisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Javayı silip yükledin mi ?
KS KS HacıKedi Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #5 Forumdaş dedi: Java'yı silip yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Evet onu da denedim. Daha doğrusu görev yöneticisinde ilgili hiçbir şey başlamıyor. Son düzenleme: 24 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Forumdaş dedi: Java'yı silip yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Evet onu da denedim. Daha doğrusu görev yöneticisinde ilgili hiçbir şey başlamıyor.