Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben Minecraft'ta giriyorum ama bu hata çıkıyor karşıma. Ne yapabilirim?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.442 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 6 Ağustos 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada göstermişler. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada göstermişler.
KS KS Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #3 glikojen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada göstermişler. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim ama çözülmedi. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada göstermişler. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim ama çözülmedi.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.442 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 6 Ağustos 2021 #4 Barlax dedi: Bunu denedim ama çözülmedi. Genişletmek için tıkla... OpenGL ile ilgili bir hata oluşmuş, Ekran kartın ne? Ve anladığım kadarıyla, ekran kartın OpenGL desteklemiyor. Artı 1 Eksi
Barlax dedi: Bunu denedim ama çözülmedi. Genişletmek için tıkla... OpenGL ile ilgili bir hata oluşmuş, Ekran kartın ne? Ve anladığım kadarıyla, ekran kartın OpenGL desteklemiyor.
KS KS Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #5 glikojen dedi: OpenGL ile ilgili bir hata oluşmuş, Ekran kartın ne? Ve anladığım kadarıyla, ekran kartın OpenGL desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Evet Intel HD Graphics ama bir ara sorunsuz oynuyordum yine bu hata çıkıyordu çözülmüştü şimdi çözülmüyor. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: OpenGL ile ilgili bir hata oluşmuş, Ekran kartın ne? Ve anladığım kadarıyla, ekran kartın OpenGL desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Evet Intel HD Graphics ama bir ara sorunsuz oynuyordum yine bu hata çıkıyordu çözülmüştü şimdi çözülmüyor.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.442 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 6 Ağustos 2021 #6 Barlax dedi: Evet Intel HD Graphics ama bir ara sorunsuz oynuyordum yine bu hata çıkıyordu çözülmüştü şimdi çözülmüyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın OpenGL destekleyen bir sürücüsünü yüklemeyi dener misiniz? Benim hatam da böyle düzelmişti. Artı 0 Eksi
Barlax dedi: Evet Intel HD Graphics ama bir ara sorunsuz oynuyordum yine bu hata çıkıyordu çözülmüştü şimdi çözülmüyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın OpenGL destekleyen bir sürücüsünü yüklemeyi dener misiniz? Benim hatam da böyle düzelmişti.
KS KS Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #7 glikojen dedi: Ekran kartınızın OpenGL destekleyen bir sürücüsünü yüklemeyi dener misiniz? Benim hatam da böyle düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Nasıl yükleyeceğim? glikojen dedi: Ekran kartınızın OpenGL destekleyen bir sürücüsünü yüklemeyi dener misiniz? Benim hatam da böyle düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Yüklemeyi bilmiyorum. Son düzenleme: 6 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Ekran kartınızın OpenGL destekleyen bir sürücüsünü yüklemeyi dener misiniz? Benim hatam da böyle düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Nasıl yükleyeceğim? glikojen dedi: Ekran kartınızın OpenGL destekleyen bir sürücüsünü yüklemeyi dener misiniz? Benim hatam da böyle düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Yüklemeyi bilmiyorum.