OpenGL versiyonunuz eskiyse açılmayacaktır. OpenGL 3.3 ve üzeri destekleniyor diye biliyorum. Ekran kartı sürücünüz için güncelleme varsa yapın eğer güncelse yapacak bir şey yok. Bir kaç yöntemle açarsınız ama alacağınız FPS tam olarak ekran kartını kullanmadığınız için 10-15 FPS arası olacaktır.
OpenGL versiyonunuz eskiyse açılmayacaktır. OpenGL 3.3 ve üzeri destekleniyor diye biliyorum. Ekran kartı sürücünüz için güncelleme varsa yapın eğer güncelse yapacak bir şey yok. Bir kaç yöntemle açarsınız ama alacağınız FPS tam olarak ekran kartını kullanmadığınız için 10-15 FPS arası olacaktır.
GLview / OpenGL Extensions Viewer, the free tool for developers, gamers, and GPU enthusiasts. Analyze video card details, and run 3D rendering tests. PC & Mac.
GLview / OpenGL Extensions Viewer, the free tool for developers, gamers, and GPU enthusiasts. Analyze video card details, and run 3D rendering tests. PC & Mac.
OpenGL versiyonunuz eskiyse açılmayacaktır. OpenGL 3.3 ve üzeri destekleniyor diye biliyorum. Ekran kartı sürücünüz için güncelleme varsa yapın eğer güncelse yapacak bir şey yok. Birkaç yöntemle açarsınız ama alacağınız FPS tam olarak ekran kartını kullanmadığınız için 10-15 FPS arası olacaktır.
Eğer ben illa oynayacağım diyorsan Microsoft Store'da "OpenCL and OpenGL compatibility pack" adında bir uygulama var onu kur açılır ama 0 FPS... Bu uygulamayı normalde 1.20'yi açabilen bir arkadaşım da denedi ve o da 1.20'yi açtığında 0 FPS aldı.