V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #1 Ekran kartı GTX 1060 İşlemci i7-8300H Selam, bugün Minecraft'ta girdiğimde böyle bir sorun ile karşılaştım. Daha önce olmuyordu. Yardımcı olursanız sevinirim. Sürprizbozan: Fotoğraf.
Selam, bugün Minecraft'ta girdiğimde böyle bir sorun ile karşılaştım. Daha önce olmuyordu. Yardımcı olursanız sevinirim. Sürprizbozan: Fotoğraf.
KS KS V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #11 Master.sh dedi: Hocam çok klasik olacak ama bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam her türlü yolu denedim sildim tekrar yükledim ama hâla aynı. Artı 0 Eksi
Master.sh dedi: Hocam çok klasik olacak ama bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam her türlü yolu denedim sildim tekrar yükledim ama hâla aynı.
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 13 Ocak 2022 #12 ViayXs dedi: Denedim hocam her türlü yolu denedim sildim tekrar yükledim ama hâla aynı. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı sildikten sonra Minecraft'ın TEMP dosyalarınıda silmeyi deneyebilirsiniz. Hata olursa sorumluluk kabul etmiyorum. Artı 0 Eksi
ViayXs dedi: Denedim hocam her türlü yolu denedim sildim tekrar yükledim ama hâla aynı. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı sildikten sonra Minecraft'ın TEMP dosyalarınıda silmeyi deneyebilirsiniz. Hata olursa sorumluluk kabul etmiyorum.
KS KS V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #13 Fast renderi kapattım ve oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm