E Ege Gencer Yoctopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #1 Minecraft böyle oyuna girince de kalp barları vs. bozuluyor yardım edebilecek var mı? ( bir tek OptiFine de böyle oluyor) Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2022
Minecraft böyle oyuna girince de kalp barları vs. bozuluyor yardım edebilecek var mı? ( bir tek OptiFine de böyle oluyor)
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #2 Ege Gencer dedi: Eki Görüntüle 1457586 Minecraft böyle oyuna girince de kalp barları vs. bozuluyor yardım edebilecek var mı? ( bir tek OptiFine de böyle oluyor) Genişletmek için tıkla... %appdata%\.minecraft\mods dan OptiFine'yi kaldır. Sonra %appdata%\.minecraft\.optifine den OptiFine dosyalarını kaldır ve tekrar indir OptiFine'yi. Artı 0 Eksi
Ege Gencer dedi: Eki Görüntüle 1457586 Minecraft böyle oyuna girince de kalp barları vs. bozuluyor yardım edebilecek var mı? ( bir tek OptiFine de böyle oluyor) Genişletmek için tıkla... %appdata%\.minecraft\mods dan OptiFine'yi kaldır. Sonra %appdata%\.minecraft\.optifine den OptiFine dosyalarını kaldır ve tekrar indir OptiFine'yi.
KS KS E Ege Gencer Yoctopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #3 sutnax dedi: %appdata%\.minecraft\modsdan OptiFine'yi kaldır. Sonra %appdata%\.minecraft\.optifineden OptiFine dosyalarını kaldır ve tekrar indir OptiFine'yi. Genişletmek için tıkla... Oyunu TLaunchêr'dan oynuyorum. Artı 0 Eksi
sutnax dedi: %appdata%\.minecraft\modsdan OptiFine'yi kaldır. Sonra %appdata%\.minecraft\.optifineden OptiFine dosyalarını kaldır ve tekrar indir OptiFine'yi. Genişletmek için tıkla... Oyunu TLaunchêr'dan oynuyorum.
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #4 Ege Gencer dedi: Oyunu TLaunchêr'dan oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı şey. TLaunchêr .minecraft klasöründedir. Artı 0 Eksi
Ege Gencer dedi: Oyunu TLaunchêr'dan oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı şey. TLaunchêr .minecraft klasöründedir.
KS KS E Ege Gencer Yoctopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #5 sutnax dedi: Aynı şey. Tlaunchêr. Minecraft klasöründedir. Genişletmek için tıkla... Yok hayır işe yaramadı. Artı 0 Eksi
sutnax dedi: Aynı şey. Tlaunchêr. Minecraft klasöründedir. Genişletmek için tıkla... Yok hayır işe yaramadı.