A Arda1406 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 97 Çözümler 1 2 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, merhaba. Bir şey soracağım. Minecraft'ta görüş mesafesini 7'den yukarı yapınca oyun bozulmaya başlıyor. Bilen varsa yardım etsin lütfen. Bu tarz şeyler oluyor.
Arkadaşlar, merhaba. Bir şey soracağım. Minecraft'ta görüş mesafesini 7'den yukarı yapınca oyun bozulmaya başlıyor. Bilen varsa yardım etsin lütfen. Bu tarz şeyler oluyor.
KS KS A Arda1406 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 97 Çözümler 1 2 Ocak 2021 #21 M. yyofc dedi: Mipmap 0 yapın. Oyunu doğrulayın. BIOS güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Mipmapi 0 yapmayı denedim ama düzelmedi. Neyini söyley. SpiderMan64 dedi: Driver sürücülerini yükle. Evet. Genişletmek için tıkla... Neyi öğrenmek istiyorsunuz. Artı 0 Eksi
M. yyofc dedi: Mipmap 0 yapın. Oyunu doğrulayın. BIOS güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Mipmapi 0 yapmayı denedim ama düzelmedi. Neyini söyley. SpiderMan64 dedi: Driver sürücülerini yükle. Evet. Genişletmek için tıkla... Neyi öğrenmek istiyorsunuz.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 2 Ocak 2021 #22 SpiderMan64 dedi: Hocam crackli oyunlar virüstür. Bakın, Sony PS3'de crackli oyun bile almıyor, onun da mantığı var demektir. Genişletmek için tıkla... Hayır değildir. Antin kuntin sitelerden indirirseniz her şey virüstür. Ayrıca konsollara korsan oyun indirilmemesinin virüsle alakası yoktur, doğaldır. Artı 0 Eksi
SpiderMan64 dedi: Hocam crackli oyunlar virüstür. Bakın, Sony PS3'de crackli oyun bile almıyor, onun da mantığı var demektir. Genişletmek için tıkla... Hayır değildir. Antin kuntin sitelerden indirirseniz her şey virüstür. Ayrıca konsollara korsan oyun indirilmemesinin virüsle alakası yoktur, doğaldır.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 2 Ocak 2021 #23 yyofc dedi: Fark görünüş olarak zaten yoktur. Olamaz'da. Ama crack Oyunlar'da böyle sorunlar çok fazladır. Genişletmek için tıkla... Bende diyorumki Minecraftta orijinal ve crack arasında premium serverlere girme dışında hiç bir fark yok. SpiderMan64 dedi: Hocam crackli oyunlar virüstür. Bakın, Sony PS3'de crackli oyun bile almıyor, onun da mantığı var demektir. Genişletmek için tıkla... Öffff. Crack virüs demek değil virüs çıkma ihtimali var ama. Ayrıca ne alakası var konumuzla. Artı 0 Eksi
yyofc dedi: Fark görünüş olarak zaten yoktur. Olamaz'da. Ama crack Oyunlar'da böyle sorunlar çok fazladır. Genişletmek için tıkla... Bende diyorumki Minecraftta orijinal ve crack arasında premium serverlere girme dışında hiç bir fark yok. SpiderMan64 dedi: Hocam crackli oyunlar virüstür. Bakın, Sony PS3'de crackli oyun bile almıyor, onun da mantığı var demektir. Genişletmek için tıkla... Öffff. Crack virüs demek değil virüs çıkma ihtimali var ama. Ayrıca ne alakası var konumuzla.
developermc Femtopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 15 2 Ocak 2021 #24 Adamın sorununa odaklanmak yerine crack mi orjinalmi diye sormak gereksiz. Artı 0 Eksi
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 3 Ocak 2021 #25 mustaine dedi: Korsana destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Bir kereye mahsus yardım ediliyor. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Korsana destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Bir kereye mahsus yardım ediliyor.