RRaenee'nin Minecraft'ta kullandığı gibi grafik modu önerisi istiyorum. Java da kullanacağım mod ilk defa mod kuracağım yardımcı olursanız sevinirim.
RRaenee'nin Minecraft'ta kullandığı gibi grafik modu önerisi istiyorum. Java da kullanacağım mod ilk defa mod kuracağım yardımcı olursanız sevinirim.
OptiFine ile diğer dediğiniz arasında bir fark var mı? kusura bakmauın ilk defa kurduğum için hiçbir şeyi bilmiyorum.Rraenne complementary unbound shaderını kullanıyor.
1-ilk önce OptiFine kur. Eğer OptiFine istemiyorsan Fabric+Sodium+iris kurman gerek.
2-shaderı modrinth sitesinden sürümüne uygun olacak ve platformuna uyacak şekilde seçip indir.
3-inen RAR dosyasını masaüstüne at sonrasında Windows+r tuşuna basıp %appdata% yaz.
4-enterladıktan sonra. Minecraft klasörüne tıkla oradan da aşağıya biraz kaydırdığında shaderpack klasörünü göreceksin.
5-indirdiğin RAR dosyasındaki shaderı direkt o shaderpack klasörünün içine at. Shaderı ayıklamana gerek yok. RAR dosyasını direkt içine atman yeterli.
6-oyuna gir video ayarlarından shaderı aktifleştir ve shader ayarlarından ultraya al.
7-isteğe bağlı olarak shader ayarlarından unbound veya klasik profilini seçebilirsin. Klasiği seçersen normal Minecraft görünüşünün shaderlı hali olur unbound profili seçersen gökyüzü, su textureları normal Minecraft'tan daha farklı olur.
OptiFine ile diğer dediğiniz arasında bir fark var mı? Kusura bakmauın ilk defa kurduğum için hiçbir şeyi bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.