K Kenan Karataş Hectopat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar ben Razer Orochi ye kafayı taktım gibi fakat oyndadığım oyunlara uygun mu ? Bilmiyorum. Oynadığım oyunlar Minecraft, GTA5, CS:GO gibi oyunlar iyi değilse farklı mouselar önerir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2015
Arkadaşlar ben Razer Orochi ye kafayı taktım gibi fakat oyndadığım oyunlara uygun mu ? Bilmiyorum. Oynadığım oyunlar Minecraft, GTA5, CS:GO gibi oyunlar iyi değilse farklı mouselar önerir misiniz ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 7 Temmuz 2015 #2 Bu bir dizüstü PC oyun faresi. dizüstü PC ile mi yonuyorsun oyunları ?
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.785 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #3 Dizüstü için bile olsa kablosuzlar pek rahat olmaz. Kablolu alırsanız razerin armadillo 2 ürününü alırsınız işinize yarar.
Dizüstü için bile olsa kablosuzlar pek rahat olmaz. Kablolu alırsanız razerin armadillo 2 ürününü alırsınız işinize yarar.