Minecraft GTX970 FPS Droplanması

Bugra61

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta öncesine kadar Minecraft'ı kusursuz oynuyordum. FPS vb hiç bir problem yoktu ve rahatlıkla video çekiyordum. Fakat 1 haftadır FPS Droplanması yaşıyorum. Minecrafta göre sistemim iyi. Rahatlıkla 800 FPS alıyordum fakat bu aralar 200 ve 400 arası değişiyor. Yeni harita oluşturduğumda fps yüksek olmasına rağmen takılmalar yaşıyorum. Serverlarda da doğal olarak aynı problemi yaşıyorum. Oyunum orijinal.

Not : Optifinelı deniyorum aynı problem devam ediyor.

SİSTEM ÖZELLİKLERİM
  • Intel Core i7 4790 -
  • MSI H97M-G43 -
  • Asus GTX970 4GB 256
  • KingstonHyperX 8GB Ram
  • Samsung Evo 120GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi evet bir kaç gündür pinglerimde sapıtmış durumda ama genelde pingim yüksek oluyor benim örneğin CS:GO Girdiğimde 80'den aşağıya nadir oluyor dün MCSG'de pingime baktığımda 130lu bir şeydi diye hatırlıyorum.Dediğim gibi Single Player yeni harita açtığımda da bu droplanmalar söz konusu bu sistemi almaya gittiğimde Vatan Bilgisayara MSI H97M-G43 almamı istememişlerdi geçen gün onlardan birisiyle yazıştık Anakartından olabilir dedi bugün test ettirmeye götüreceğim parçaların birisinde sıkıntı var mı diye.
Son olarak Recep abi işlemci soğutucusu almamıştım almamı tavsiye ettiğin soğutucu varsa söyler misin gitmişken bugün alayım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı