C Choxlea Femtopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Selam, ben Minecraft'da gündüz yaptığımda sanki geceymiş gibi gri bir ton oluyor. Havada aydınlık bir gündüz olmuyor nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2022
Selam, ben Minecraft'da gündüz yaptığımda sanki geceymiş gibi gri bir ton oluyor. Havada aydınlık bir gündüz olmuyor nedeni nedir?
LastikUsman Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 666 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #2 Brightness: Moody olabilir. Artı 0 Eksi
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 1 Ocak 2022 #3 Parlaklık düşük olabilir, video ayarlarından arttırın. Artı 0 Eksi
cemkosejr Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 88 Yer Tekirdağ/Çerkezköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #4 Choxlea dedi: Selam, ben Minecraft'da gündüz yaptığımda sanki geceymiş gibi gri bir ton oluyor. Havada aydınlık bir gündüz olmuyor nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Gündüz yaptığından kasıt /time set 0 yazmak ise /time set day yaz. Artı 0 Eksi
Choxlea dedi: Selam, ben Minecraft'da gündüz yaptığımda sanki geceymiş gibi gri bir ton oluyor. Havada aydınlık bir gündüz olmuyor nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Gündüz yaptığından kasıt /time set 0 yazmak ise /time set day yaz.
KS KS C Choxlea Femtopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #5 yok karanlık deil gri LastikUsman dedi: Brightness: Moody olabilir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi