i walk alone Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 11 6 Temmuz 2022 #1 Hamachi'siz server kuracağım. Modemimim Superonline. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2022
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Temmuz 2022 #2 Port aç?
CeV35 Kilopat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 232 Çözümler 2 6 Temmuz 2022 #3 Sabit IP'iniz bulunmakta mıdır?
i walk alone Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 11 6 Temmuz 2022 #4 Boranity dedi: Port aç? Genişletmek için tıkla... Port açıyorum ancak ben servere girebilirken arkadaşlarım giremiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2022
Boranity dedi: Port aç? Genişletmek için tıkla... Port açıyorum ancak ben servere girebilirken arkadaşlarım giremiyor.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Temmuz 2022 #5 i walk alone dedi: Port açıyorum ancak ben servere girebilirken arkadaşlarım giremiyor. Genişletmek için tıkla... Sabit IP var mı?
i walk alone dedi: Port açıyorum ancak ben servere girebilirken arkadaşlarım giremiyor. Genişletmek için tıkla... Sabit IP var mı?
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 6 Temmuz 2022 #6 Aternos denediniz mi?
Dontdoclap Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 755 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #7 i walk alone dedi: Port açıyorum ancak ben servere girebilirken arkadaşlarım giremiyor. Genişletmek için tıkla... Statik ip yok sanırım. Bir program biliyorum ama kendisiyle virüs vb. de hazırlanabiliyor. Buraya yazmam ban sebebi olabilir...
i walk alone dedi: Port açıyorum ancak ben servere girebilirken arkadaşlarım giremiyor. Genişletmek için tıkla... Statik ip yok sanırım. Bir program biliyorum ama kendisiyle virüs vb. de hazırlanabiliyor. Buraya yazmam ban sebebi olabilir...
H.R Kilopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 591 Çözümler 11 Yer Türkiye 6 Temmuz 2022 #8 Boranity dedi: Sabit IP var mı? Genişletmek için tıkla... CeV35 dedi: Sabit IP'iniz bulunmakta mıdır? Genişletmek için tıkla... Sabit IP olmak zorunda değil diye biliyorum. Sadece her ip adresi değiştiğinde arkadaşlarına yeni ip adresini atması gerekecek. Son düzenleme: 6 Temmuz 2022
Boranity dedi: Sabit IP var mı? Genişletmek için tıkla... CeV35 dedi: Sabit IP'iniz bulunmakta mıdır? Genişletmek için tıkla... Sabit IP olmak zorunda değil diye biliyorum. Sadece her ip adresi değiştiğinde arkadaşlarına yeni ip adresini atması gerekecek.
CeV35 Kilopat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 232 Çözümler 2 6 Temmuz 2022 #9 H.R dedi: Sabit IP olmak zorunda değil diye biliyorum. Sadece her IP adresi değiştiğinde arkadaşlarına yeni IP adresini atması gerekecek. Açık Port Kontrol Aracı :: Network Araçları :: Araçlar :: ip adresim - 2a06:98c0:3600::103 İp adresinizin (sunucunun, bilgisayarın, modem ya da routerın) açık portlarını tarayın, bulun ip-adresim.net Şu siteden portun açık olup olmadığını kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Hocam cgn havuzunda ise mümkün değil sizindediğiniz dinamik IP. Dinamik IP ise DDNS ile domain alınıp çözülür.
H.R dedi: Sabit IP olmak zorunda değil diye biliyorum. Sadece her IP adresi değiştiğinde arkadaşlarına yeni IP adresini atması gerekecek. Açık Port Kontrol Aracı :: Network Araçları :: Araçlar :: ip adresim - 2a06:98c0:3600::103 İp adresinizin (sunucunun, bilgisayarın, modem ya da routerın) açık portlarını tarayın, bulun ip-adresim.net Şu siteden portun açık olup olmadığını kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Hocam cgn havuzunda ise mümkün değil sizindediğiniz dinamik IP. Dinamik IP ise DDNS ile domain alınıp çözülür.