Gürkan_Gürel Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 172 Yer İzmir-Bergama Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #1 İyi günler. Hamachi server kurucaz herşeyi ayarlıyoruz Minecraft server' ı çalıştırıyoruz spawn arena falan doluyor tam bitecek running the port? diye birşey geliyor yardım. Teşekkürler.
İyi günler. Hamachi server kurucaz herşeyi ayarlıyoruz Minecraft server' ı çalıştırıyoruz spawn arena falan doluyor tam bitecek running the port? diye birşey geliyor yardım. Teşekkürler.
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 3 Ağustos 2014 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2014
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır.
Gürkan_Gürel Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 172 Yer İzmir-Bergama Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #3 Ne kadar teşekkür etsem az. Teşekkürler kardeş oldu. Kardeş aynı sorun yine başladı birkaç değişiklik yapınca.
Ne kadar teşekkür etsem az. Teşekkürler kardeş oldu. Kardeş aynı sorun yine başladı birkaç değişiklik yapınca.
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 3 Ağustos 2014 #4 Minecraft Server dosyalarını kendi sitesinden indirdin değil mi? Bir de düz Minecraft mı oynuyorsun yoksa Mod falan mı var?
Minecraft Server dosyalarını kendi sitesinden indirdin değil mi? Bir de düz Minecraft mı oynuyorsun yoksa Mod falan mı var?
Gürkan_Gürel Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 172 Yer İzmir-Bergama Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #5 Evet.Ben hexxit için kuruyorum server i.
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 3 Ağustos 2014 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek baştan kurmayı deneyin. Yani baştan serveri kurmayı deneyin. Videoda port açma serveri kurma ile bütün herşey anlatılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek baştan kurmayı deneyin. Yani baştan serveri kurmayı deneyin. Videoda port açma serveri kurma ile bütün herşey anlatılıyor.
Gürkan_Gürel Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 172 Yer İzmir-Bergama Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #7 Kullanıcı adımı ve şifremi unuttum.