DrMilo Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #1 Minecraft fenerimde golden block la demir block ile aynı verimi mi alırım yoksa demir daha mı verimli? 1.16.5 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2022
Minecraft fenerimde golden block la demir block ile aynı verimi mi alırım yoksa demir daha mı verimli? 1.16.5
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #2 Hepsi aynı. Block türü ile değil piramidin büyüklüğüne göre.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 8 Mayıs 2022 #3 Fark etmiyor. Ben demirle yaptım ve piramiti tamamen bitirdim. Normal çalışıyor. Piramiti tamamlayınca 2 efekt birden verebiliyor. Diğer maden bloklarıyla yapma olayı işin gösteriş kısmı işte. Son düzenleme: 8 Mayıs 2022
Fark etmiyor. Ben demirle yaptım ve piramiti tamamen bitirdim. Normal çalışıyor. Piramiti tamamlayınca 2 efekt birden verebiliyor. Diğer maden bloklarıyla yapma olayı işin gösteriş kısmı işte.
gorilbey23 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #4 Fark etmez büyüklüğüne göre.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 8 Mayıs 2022 #6 DrMilo dedi: Minecraft fenerimde golden block la demir block ile aynı verimi mi alırım yoksa demir daha mı verimli? 1.16.5 Genişletmek için tıkla... Olay burada hangi blok olduğu değil, kaç katlı olduğudur.
DrMilo dedi: Minecraft fenerimde golden block la demir block ile aynı verimi mi alırım yoksa demir daha mı verimli? 1.16.5 Genişletmek için tıkla... Olay burada hangi blok olduğu değil, kaç katlı olduğudur.
Berkayarda Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #7 Oyundaki fenerler etkisi yok ama çok havalı olur bir netherite fener. Bir de altın fener yapman önerim hızlıca kırılıyor.
Oyundaki fenerler etkisi yok ama çok havalı olur bir netherite fener. Bir de altın fener yapman önerim hızlıca kırılıyor.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 10 Mayıs 2022 #8 Berkayarda dedi: Oyundaki fenerler etkisi yok ama çok havalı olur bir netherite fener. Bir de altın fener yapman önerim hızlıca kırılıyor. Genişletmek için tıkla... Fenerlerin etkisi var. Acele, kuvvet gibi etkiler veriyor belli bir yarıçap içerisinde.
Berkayarda dedi: Oyundaki fenerler etkisi yok ama çok havalı olur bir netherite fener. Bir de altın fener yapman önerim hızlıca kırılıyor. Genişletmek için tıkla... Fenerlerin etkisi var. Acele, kuvvet gibi etkiler veriyor belli bir yarıçap içerisinde.
Berkayarda Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #9 Reddywich dedi: Fenerlerin etkisi var. Acele, kuvvet gibi etkiler veriyor belli bir yarıçap içerisinde. Genişletmek için tıkla... Etki derken demir ile altın fener demek istemiştim. Yoksa biliyorum.
Reddywich dedi: Fenerlerin etkisi var. Acele, kuvvet gibi etkiler veriyor belli bir yarıçap içerisinde. Genişletmek için tıkla... Etki derken demir ile altın fener demek istemiştim. Yoksa biliyorum.