Çözüldü Minecraft hangi sürüm indirilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HiwatariKai

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Selam arkadaşlar. Game Pass aldım. Minecraft oynamak istiyorum ama birden çok Minecraft çıkıyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi hangi Minecraft sürümünü indirmeliyim? Normal Survival modda solo hayatta kalmaya çalışmak istiyorum başka modlara ihtiyacım yok.

Ekran görüntüsü 2025-07-22 115503.png

Çözüm
Selam arkadaşlar. Game Pass aldım. Minecraft oynamak istiyorum ama birden çok Minecraft çıkıyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi hangi Minecraft sürümünü indirmeliyim? Normal Survival modda solo hayatta kalmaya çalışmak istiyorum başka modlara ihtiyacım yok.

Eki Görüntüle 2540255

Launcher olanı açın. Arayüzden Java ve Bedrock hangisini istiyorsan seç ve indirmeler kısmından sürüm yükle oyna.

Eki Görüntüle 2540255

Launcher olanı açın. Arayüzden Java ve Bedrock hangisini istiyorsan seç ve indirmeler kısmından sürüm yükle oyna.

Çözüm
3. seçenekteki Launcher'ı indirirsen Bedrock ve Java versiyonunu oynayabilirsin.

1. seçenekte sadece Bedrock var, 2. seçeneği tam hatırlamıyorum ve 4. seçenekte apayrı bir oyun olan Minecraft Legends var.

3. seçenekteki Launcher'ı indirirsen Bedrock ve Java versiyonunu oynayabilirsin.

1. seçenekte sadece Bedrock var, 2. seçeneği tam hatırlamıyorum ve 4. seçenekte apayrı bir oyun olan Minecraft Legends var.
1 ve ikinci seçenek için launcher indirmek gerekiyor zaten. Belki bedrock için launcher istemez ama Java için kesinlikle launcher ister. 4. Seçenekten emin değilim, hiç oynamadım.

1 ve ikinci seçenek için Launcher indirmek gerekiyor zaten. Belki Bedrock için Launcher istemez ama Java için kesinlikle Launcher ister. 4. seçenekten emin değilim, hiç oynamadım.

Legends da aynı şekilde Launcher'dan indirilebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı