Monkey D. Xebec
Hectopat
Minecraft'da harcore save dosyası bulup oynamak mümkün mü? Mesela save world bulup onu aktarıp kendim oynayabilir miyim bu mümkün müdür?
Peki nereden save dosyası bulabilirim?
Planet Minecraft var mesela bak ben sana bir tane atayım.Peki nereden save dosyası bulabilirim?
Tamamdır.Nasıl yapacağını da söyleyeyim, çalıştır kısmında (Windows + R) %appdata% yazacaksın. Oradan .minecraft klasörüne gireceksin. İndirdiğin dosyayı zipten çıkartıp "saves" klasörüne atacaksın.
Yazdım onu da, bakabilirsin.Ama ben nereden save bulabilirim diye sormuştum?
Nasıl yapacağını da söyleyeyim, çalıştır kısmında (Windows + r) %appdata% yazacaksın. Oradan. Minecraft klasörüne gireceksin. İndirdiğin dosyayı ZIP'ten çıkartıp "saves" klasörüne atacaksın.
Planet Minecraft var mesela bak ben sana bir tane atayım.
Başka çok harita var siteye göz gezdirebilirsiniz.My 1 Year Hardcore World Free Download - Bit Glitched Minecraft Map
My 1 year old hardcore world free download but keep in mind that this is the glitched version and the original is comming soon! My 1 year old hardcore...www.planetminecraft.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.