Minecraft hardcore world'u kurtarmak

• Konuyu başlatan ozNymN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 12.620
İşletim sistemi
Windows 10

ozNymN

Hectopat
5 Yılın ardından geçen hafta Minecraft'a başladım. Hardcore de geliştip öldüm. Doğukan asal bir videoda harcore world kurtarmıştı ve ben de world'u kurtarmak istiyorum ne yapabilirim?

Save dosyasının içinden player dosyalarını siliyorsunuz. Bu sayede dünyayı bozmadan sadece envanterinizi silip ilk spawn noktasından yeniden başlayabiliyorsunuz diye biliyorum.

5 Yılın ardından geçen hafta Minecraft'a başladım. Hardcore de geliştip öldüm. Doğukan asal bir videoda harcore world kurtarmıştı ve ben de World'u kurtarmak istiyorum ne yapabilirim?

Dünyayı izleye geçin. Yerel ağda başlata basıp hileleri açın. Ve"/gamemode Survival komudunu yazın. Dünyanız kurtuldu.
5 Yılın ardından geçen hafta Minecraft'a başladım. Hardcore de geliştip öldüm. Doğukan asal bir videoda harcore world kurtarmıştı ve ben de World'u kurtarmak istiyorum ne yapabilirim?

Cevap verecek misiniz acaba?

Son düzenleme:
5 Yılın ardından geçen hafta Minecraft'a başladım. Hardcore de geliştip öldüm. Doğukan asal bir videoda harcore world kurtarmıştı ve ben de world'u kurtarmak istiyorum ne yapabilirim?
Ölü konuyu canlandırıyorum ama, hardcore yapıyorsanız niye tekrar doğmak istiyorsunuz, amacı bu zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…