Fake_M1u Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Minecraft oynarken geçen fark ettim, F3'e bastığımda sağ kısımda RTX 3050 yerine Intel UHD Graphics yazıyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
Minecraft oynarken geçen fark ettim, F3'e bastığımda sağ kısımda RTX 3050 yerine Intel UHD Graphics yazıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Hasmetlimehmet Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 Masaüstü ise HDMI'ın ekran kartına takılı olduğuna bakın. Fake_M1u dedi: Minecraft oynarken geçen fark ettim, F3'e bastığımda sağ kısımda RTX 3050 yerine Intel UHD Graphics yazıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Minecraft dahili ekran kartını kullanmıyor Minecraft dahili ekran kartımı kullanmıyor, bunun çözümü nedir? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Masaüstü ise HDMI'ın ekran kartına takılı olduğuna bakın. Fake_M1u dedi: Minecraft oynarken geçen fark ettim, F3'e bastığımda sağ kısımda RTX 3050 yerine Intel UHD Graphics yazıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Minecraft dahili ekran kartını kullanmıyor Minecraft dahili ekran kartımı kullanmıyor, bunun çözümü nedir? www.technopat.net
KS KS Fake_M1u Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Hasmetlimehmet dedi: Masaüstü ise HDMI'ın ekran kartına takılı olduğuna bakın. Çözüldü: Minecraft dahili ekran kartını kullanmıyor Minecraft dahili ekran kartımı kullanmıyor, bunun çözümü nedir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum hocam Artı 0 Eksi
Hasmetlimehmet dedi: Masaüstü ise HDMI'ın ekran kartına takılı olduğuna bakın. Çözüldü: Minecraft dahili ekran kartını kullanmıyor Minecraft dahili ekran kartımı kullanmıyor, bunun çözümü nedir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum hocam
Hasmetlimehmet Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #4 attığım şeye bakın düzelir büyük ihtimalle Artı 0 Eksi
KS KS Fake_M1u Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #5 Hasmetlimehmet dedi: Attığım şeye bakın düzelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzelmedi. Artı 0 Eksi
Hasmetlimehmet dedi: Attığım şeye bakın düzelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzelmedi.