Bot10 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 Ne yapmam lazım arkadaşlar? Bir çözüm bulamadım.
Semihhss Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #2 Bende de aynisi olmustu bende cozum bulamadim ve çözümü bilgisayari sifirlamakta buldum. Artı 0 Eksi
KS KS Bot10 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #3 Semihhss dedi: Bende de aynisi olmustu bende cozum bulamadim ve çözümü bilgisayari sifirlamakta buldum. Genişletmek için tıkla... Bende sıfırladım ama. Minecraft'ı silincede oluyor ama ben atıyorum köye gittim nasıl oynayacağım laptopta çok güzel değil yeni sürümleri pek iyi açamıyor. Artı 0 Eksi
Semihhss dedi: Bende de aynisi olmustu bende cozum bulamadim ve çözümü bilgisayari sifirlamakta buldum. Genişletmek için tıkla... Bende sıfırladım ama. Minecraft'ı silincede oluyor ama ben atıyorum köye gittim nasıl oynayacağım laptopta çok güzel değil yeni sürümleri pek iyi açamıyor.