IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 25 Haziran 2024 #1 Format sonrası Minecraft'dan böyle bir hata raporu alıyorum, sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.115 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 IX. Corleone dedi: Format sonrası Minecraft'dan böyle bir hata raporu alıyorum, sebebi nedir? Eki Görüntüle 2231972 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerin güncel değil, güncellersen sorun çözülür. Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Format sonrası Minecraft'dan böyle bir hata raporu alıyorum, sebebi nedir? Eki Görüntüle 2231972 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerin güncel değil, güncellersen sorun çözülür.
eppaenmodelo Picopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 IX. Corleone dedi: Format sonrası Minecraft'dan böyle bir hata raporu alıyorum, sebebi nedir? Eki Görüntüle 2231972 Genişletmek için tıkla... open gl hatası yani ekran kartı sürücülerin güncel değil onları güncelleyin Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Format sonrası Minecraft'dan böyle bir hata raporu alıyorum, sebebi nedir? Eki Görüntüle 2231972 Genişletmek için tıkla... open gl hatası yani ekran kartı sürücülerin güncel değil onları güncelleyin
KS KS IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 25 Haziran 2024 #4 eppaenmodelo dedi: open gl hatası yani ekran kartı sürücülerin güncel değil onları güncelleyin Genişletmek için tıkla... Zaten güncel, Nvidia dışında güncellemem gereken bir şey var mı? Artı 0 Eksi
eppaenmodelo dedi: open gl hatası yani ekran kartı sürücülerin güncel değil onları güncelleyin Genişletmek için tıkla... Zaten güncel, Nvidia dışında güncellemem gereken bir şey var mı?
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.115 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #5 IX. Corleone dedi: Zaten güncel, Nvidia dışında güncellemem gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Nvidia derken GeForce Experience mi? Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Zaten güncel, Nvidia dışında güncellemem gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Nvidia derken GeForce Experience mi?
KS KS IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 9 Temmuz 2024 #6 KorkmuşHamster dedi: Nvidia derken GeForce Experience mi? Genişletmek için tıkla... Nvidia güncel sürücüsünü kurdum, yanında Experience da kuruldu. Artı 0 Eksi
KorkmuşHamster dedi: Nvidia derken GeForce Experience mi? Genişletmek için tıkla... Nvidia güncel sürücüsünü kurdum, yanında Experience da kuruldu.